Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Az Önkormányzat megoldotta, hogy minden víz az utcáról az ő kertjébe és emésztőjébe folyjon! - Most feljelentették!... 84 évesen

2017. április 05. - Buckai Szövetség Egyesület

Az ember azt gondolná, hogy a Hivatalok azért vannak, hogy az állampolgárokon és a kis embereken segítsenek! Nos Szigetszentmiklóson a Buckában egy 84 éves néni, mintha nem ezt élné meg!

 

A környező utcákat a mindenkori Önkormányzat, de főként a mostani addig dúrta, addig alakította, amíg nem folyt be a néni kertjébe minden csapadékvíz! Persze nemcsak a kertjébe folyt be, hanem az emésztőjébe is, amely ennek hatására gyönyörűen kiáradt az ő minden kellékével és meglepetésével!

 

A néni már nem fog gátakat építeni, meg árkokat és vízelvezetőket! Nem mellesleg olyan szűk kis utca veszi körbe, hogy erre nem is nagyon lenne hely! De azért ő van feljelentve! Áldozatként az ő kertje, az ő emésztője van lefényképezve! Utána mikor meglátják a vérnyomását az orvosok: „Jaj mama! Ne idegeskedjen!” Pedig közel agyvérzést kap attól, amit műveltek vele!

 

A Szigetszentmiklósi Önkormányzat azt mondja mindenhol, hogy kedves, aranyos, lakos barát és készséges! Tapasztalatunk szerint olyannyira, mint szegény nénivel!

 

Ma egyébként persze már megint eláradt! Ma is fel lett jelentve! Az Önkormányzat a szivattyúzást megígérte 19:15-kor megígérte 22 óra van, de oda meg nem értek el! A mama viszont legyen nyugodt vagy menjen aludni úgy, hogy ma a körülmények miatt se megtisztálkodni, se wc-re menni nem tudott!

 

Ez Szigetszentmiklós! Ez Csepel sziget legnagyobb Fővároson kívüli városa! Ez az a hely, ahol a házelnök is lakik! Ilyen fejlett! Ilyen „szuper”! Ja és 2017-be!

 

 

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3612404529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása