Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

KÖZLEMÉNY: Kölcsönös megállapodás alapján a béke útjára léptünk!

2017. március 28. - Buckai Szövetség Egyesület

 

Tájékoztatom a Buckai Szövetség Egyesület támogatóit, olvasóit, hogy a mai napon Jószai Attila által ellenem indított perben kölcsönös megállapodás alapján megegyezésre törekszünk. Ennek első lépéseként a kifogásolt tartalmakat töröltem.

A törölt bejegyzések újra vissza nem állíthatóak és a Buckai Szövetség Egyesületnek, illetve elnökének Csizek Csabának, azaz nekem sincs szándékom arra, hogy valaha is újra írjam őket vagy hasonló tartalmú bejegyzéseket közzé tegyek!

Az egyesület elnökeként sajnálom azt, hogy ha ezen bejegyzésekkel bárkit is megbántottunk volna! Ebbe éppúgy beleértem a cikk alanyát, mint azokat, akik a cikk alanyához kötődtek vagy tartalmával nem értettek egyet! Biztos vagyok abban, hogy a későbbiekben is lesznek olyan kérdések, amelyekben nem értünk egyet, de az Egyesület arra törekszik, hogy azon vitákat, ha lesznek békésebb vagy békés eszközökkel oldjuk meg!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5612383849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása