Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Buckaiságot hírdetve Egyiptomi, Spanyol és amerikai tagokkal? - Tovább tombol a KAMU Bucka hazug propagandája!

2017. március 18. - Buckai Szövetség Egyesület

2016 telén egy reménykeltő kezdeményezés látott napvilágot! Összehozni a Buckaiakat, közösségi és közéleti csoportot alkotni, fejlődést elérni és változásokat! Ez még a Buckai Szövetség Egyesületnek jó hírként szolgált, hiszen neki is hasonlóak a céljai!

A kezdeményezés elmondta, hogy politikától mentes és mi is fontosnak tartottuk, hogy egyek legyünk annyi és annyi ember közül!

Nem gondoltuk, hogy nem gondolják komolyan és minden elhangzott, leírt mondatnak az ellenkezője az igaz!

A csoportból hamar kipenderültek azok az emberek, akik a Buckáért valaha és valamit is tettek! Gondolhatunk a KAPOCS-2310 vezetőjére, azokra, akik a Bucka csatorna, Bucka-tó kérdésében valós problémákat és valós kérdéseket feszegettek vagy magunkra, mert nincs és nem is volt szükség ilyenekre!

Ennyi idő távlatából ezek a mondva csinált és nevetséges koholmányok voltaképpen úgy gondoljuk, hogy nem voltak véletlenek! Úgy gondoljuk és úgy látjuk, hogy akik a Bucka mellett már eddig is bizonyítottak azért is nem kellettek, mert hamar rávilágítottak volna, hogy mi az ami üres mondat és üres ígéret!

Az oldal azóta a járdátlanságot, az élhetetlen körülményeket nem tartja fontosnak, de azt igen, hogy kutya kaki van a kapuba, hogy a Szcientológiai egyházat népszerűsítse, másokat bántson, vegzáljon és elüldözze a valódi Buckaiakat!

Az oldal valódi Buckaiságot hirdetett! De közben tele van Egyiptomival, Spanyollal, amerikaival és kiskorúval, aki max a facebookon csak szülői felügyelettel lehetne! Lényege nem a minőség és nem is a tartalom, hanem a létszám! Hogy ez magas legyen különböző csokikkal és játéknyeremény ígéretekkel érte el! Csakhogy akkor ez már nem a Buckáról, hanem a kapok valamitről szól!

Az is érdekes, hogy végül közösség építésről beszél mégis, aki kérdést tesz fel vagy kritikát fogalmaz meg arra hamar rászállnak és szó szerint süt a soha nem látott gyűlölet! Ilyet egyébként a legsötétebb diktaturákban vagy az elvetemült szektákban lehet tapasztalni és persze az ő csoportjukban!

A csoport bár meghirdette politikamentességet pár tény ellent mond ennek! Az első, hogy valaki nem politikai célzattal saját bevallása szerint 60 ezer forintot költsön mikulás csomagokra, hogy facebookos közösséget építsen! Szerintünk ez életszerűtlen! Másodszor, hogy a csoport tele van képviselőkkel, akik közül egyet, aki nem közgazdász felkértek a költségvetés elemzésére! Ezt persze az illető önmagát közgazdásznak aposztrofálva, de az alapvető közgazdasági összefüggéseket át nem látva tette meg!  S minden jel arra mutat, hogy az oldal az álellenzéktől nem független! Ugyanazokat az üres lózungokat nyomja, ugyanazokkal a kommunikációs eszközökkel és ha bárki is megkapargatja a felszínt hamar rájön, hogy egyetlen mondat sem igaz, ahogy ez az Önkormányzatban szintén az álellenzékre és a többségre jellemző!

Az is furcsa és az is érdekes, hogy a szabályokat a moderátor és az oldal gazdája tetszőlegesen értelmezheti! Nem politizálnak, de az oldal gazdája politikai elemzést tett közzé, amikor Orbán a városba látogatott! Nincs helye a gyűlölködésnek miközben valójában az oldal gazdája és az egyik általunk örültnek tekintett moderátora bárkit, akit kiválaszt az ellen boszorkány hadjáratot folytat, örjöng, szitkozódik, vádol és gyűlölködik! S azt a moderátort az általa leírt és viselt dolgok alapján tekintjük teljesen elmeháborodottnak! Persze sok Buckai velünk együtt! Sajnos még azt is megkaptuk, hogy mondjuk meg hol lakik, mert páran szeretnék megcsapkodni! Ezt, mármint a megcsapkodást mi nem támogatjuk, mert bár tényleg megdöbbentő és ép ésszel felfoghatatlan dolgai vannak az illetőnek az erőszak biztosan nem a helyes út!

Azt hirdetik, hogy a petíciójukkal fogták egységbe az embereket! Büszkén hirdetik, hogy 327-en alá is írták! Azonban elfelejtik, hogy a Buckában 10 ezren élnek, aminek ez a 3,27 %-a!  Így valójában nem petícióval fogtak össze embereket! Valójában a petíciótól többen rosszul lettek! Hiszen semmi más, mint egy igény vagy méginkább egy követelés lista, amely nem vesz figyelembe semmit! Nem veszi figyelembe, hogy hogyan lehetne elérni dolgokat! Nem ad megvalósítási lehetőségeket, valódi végig gondolásokat! Nem tartalmazza egy-egy adott kérdés már elért eredményeit és azokat sem amit már tudni lehet! Lóg a levegőbe, mint egy valódi tartalommal nem rendelkező lufi, amely szép is, jó is, de ki fog pukkadni! Amikor ugyanakkor összeálltak az nem  építési szándék volt, hanem legalább 50 ember üldözése és gyűlölete! Őket kikiáltották álprofilnak és kijelentettek azt a rágalmat, hogy mind az ötven álprofil mögött Csizek Csaba áll a Buckai Szövetség Egyesület elnöke! És beszéltek róla! És gyűlölhettek! Olyan szidalmak és átkozódások mentek ismeretlen emberektől egy a Buckát ismerő és szerető emberre, ami nem csak teljes zavarodottságra vall, de félelmetes, hogy vannak egyáltalán ilyen kulturáltsági mélységgel rendelkező emberek!

Így azt kell, hogy mondjuk, hogy amit a politizáló postás és bandája hirdetett az egy jó nagy KAMU! Nem politika mentes, hiszen politizál! Nem összefogásra törekszik, hiszen üldözz és gyűlöl! Nem Buckai, hiszen bár a Bucka nagy és mi szeretjük, de a világ bármely része azért nem a Buckához tartozik! Egyiptom, Spanyolország, USA, Hortobágy, Svédország legalábbis biztosan nem!

Ellenben arra, amit meghirdetett arra tényleg nagy szükség lenne! Nagy szükség arra, hogy az emberek összetartsanak, építsenek és célt, fejlődést érjenek!

A Buckát már annyian és annyiszor csapták be a történelemben! Itt az ideje, hogy ennek vége legyen!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9712348175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása