Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ha a törvény hülyeséget ír elő, akkor miért kell hozzá ragaszkodni és mi értelme van?

2017. március 17. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület számtalan esetben találkozott olyan jogszabállyal, olyan előírással, amelyet ha valaki végig gondol, akkor arra jut, hogy teljes mértékben logikátlan, örültség és értelmetlen! De mégis ezt írja a törvény!

Ilyen jogszabályi előírásokkal találkozik, akkor például, amikor egy személyes Kft-nek a mérlegbeszámoló elfogadásáról taggyűlési határozatot kell írnia, de ilyen amivel ma találkoztunk, hogy írja meg Gipsz Jakab az XY Kft ügyvezetőjeként, hogy hozzájárul ahhoz, hogy Gipsz Jakab mint egyéni vállalkozó használhatja a cég telephelyét kereskedelmi céllal!

Magyarul saját magával köt egyezséget és állapodik meg! A törvény ezt írja! De ha ezt a dokumentumot meglátná egy pszichológus, akkor mit mondana?

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8912346623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása