Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Tovább gyűrűzik a válság Szigetszentmiklóson! - Mértéktelen a hatalmi arrogancia, az állítólagos ellenzék alkalmatlansága és tömeges az alapvető fejlesztések elmaradása, az Önkormányzat urizálása.

2017. március 16. - Buckai Szövetség Egyesület

Nem lesznek egyhamar fejlesztések a Buckában, mivel a Bucka most kapott a Bucka-tóval és a Bucka csatornával idézte az egyik hatalmi arrogancia legújabb megnyilvánulását egy neve elhallgatását kérő Önkormányzati alkalmazott a Bucka teljes mértékű lesajnálásán felháborodva!

Nem számít, hogy a Bucka csatornával házakat repesztettek meg, utakat töltöttek fel vastörmelékkel telített építési hulladékkal, vagy árasztottak el csak úgy és csak azért, mert a kedvük úgy szottyant, ahogy az sem, hogy a 251.000 Ft-os csatlakozási mérték az ország egyik legdrágábbja és vannak, akiknek elérhetetlen! Az sem számít, hogy a Bucka-tó 4,7 milliárdért valójában nem lett kitakarítva csak talajforgatás történt és a súlyos szennyezés (galvániszap, kohó salak stb…) ott maradt, de amely miatt bármilyen használatra is alkalmatlan a talajvíz.

Nem számít, hogy egyeseknek a pénzéért nem adtak semmit, azt mondták fizessenek újra, mintha eddig soha nem fizettek volna! Értelemszerűen a vezetékes vízről van szó! Aki akar csatlakozik mondták!... Dehogy a mostani csatlakozási díj 200 – 300 ezer forintját ki és miből fogja fizetni azt a lakók elképzelni sem tudják! Persze, ha most a vess keresztet a pénzedre esetről, annak jogosságáról nem beszélünk!

A Bucka csatornával, amely inkább egy rombolás és tombolás volt, valamint a Bucka-tó látszat rekultivációval, amely mint kitakarítás nem történt meg mindeddig a hatalmi arrogancia elakarja nyomni, hogy 10.000 ember jelentős része 1,5 sáv széles kétirányú járdátlan utak mentén él és veszélyezteti az életét. Elakarja tussolni a buszon fellelhető tömegnyomort és a második világháborús állapotokat, melyek persze nemcsak a  Buckában, de az Üdülősor környékén, Felsőtagon és Lakihegyen is éppúgy fellelhetőek!

S mit csinál eközben az ellenzék? Leginkább semmit! Sok esetben nem is érti, hogy miről van szó! Bár előfordul, hogy üres lózungokat hint el, ami sehova se vezet és megfogni se lehet, de nem is hoz el semmit! Vagy hazudik, ahogy azt a közkutakról tette és amikor lebukik, akkor nem kér bocsánatot. Esetleg nagy hanggal és vehemenciával olyan hülyeségeket mond, hogy bármely épelméjű ember fejjel megy a falnak, s elgondolkozik azon, hogy ennyi ésszel hogy tud még a tömörülés bármely tagja levegőt venni! Mert annak tudatos voltát se feltételezi a fentiek alapján!

Szóval ami Szigetszentmiklóson történik az több, mint vállalhatatlan! Ha ezeknek a szörnyűségeknek 2019-ben akár írmagja is az Önkormányzatban marad, akkor Szigetszentmiklóst, mint város ellehet felejteni, hiszen össze fog omlani!

Összeomlik közlekedés terén, összeomlik gazdaság terén (hiszen, ha nem lehet idejönni, akkor azok, akik idehozták vállalkozásukat hamar elmennek olyan helyre, ahol könnyebb elérhetőség van) és e kettő hatására lakosok ezrei fognak ebből a városból elmenekülni!

 Ezt mi nem szeretnénk!

De csak a talpukra kötött úti lappal tudjuk elejét venni!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4112341591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása