Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Újabb két nem kézbesítő postásról értesült a Buckai Szövetség Egyesület - Ezúttal Józsefvárosban!

2017. március 09. - Buckai Szövetség Egyesület

Újabb két nem kézbesítő postásról értesült a Buckai Szövetség Egyesület. Jelen postások Józsefvárosban nem kézbesítenek!

Az első levél az RL 1428 013 703 967 4-es számot viseli és a 1021-es kézbesítő kóddal rendelkező postás nem kézbesítette a rendelkezésre álló dokumentációk szerint 2017.01.16-án és 2017.01.23-án. Sőt! Értesítőt sem dobot be egyik alkalommal se, miközben ledokumentálta azt, amit nem tett meg!

A második levél az RL 1428 013 706 521 3-as számot viseli és a 1006-os kézbesítő kóddal rendelkező postás nem kézbesítette a rendelkezésre álló dokumentációk szerint 2017.02.09-én és 2017.02.16-án. Sőt! Értesítőt sem dobot be egyik alkalommal se, miközben ledokumentálta azt, amit nem tett meg!

Természetesen a nem kézbesítő postások intézményének ismeretében mindkét postás azonnali hatályú menesztését kérjük és semmi féle mellébeszélést nem tudunk elfogadni!

Az országban nem első eset, hogy Postások úgy okoznak kárt adózóknak, címzetteknek, magyar állampolgároknak, hogy nem kézbesítenek leveleket, csekkeket vagy egyéb küldeményeket! Mint Önök is tudják ilyen nincs kedvem kézbesíteni postás miatt töröltek cégeket, kellett fizetni hatalmas bírságokat, szüntek meg kedvezmények, vagy kedvezményes adózások egyeseknek! Miközben a nincs kedvem kézbesíteni postás, aki sok esetben nemcsak hogy a  postaládáig nem megy el, de gyakran az utcába se téved be vállat ránt, okiratot hamisít (ledokumentálva azt, amit nem tett meg), kocsmában egésznap asztalt támaszt, aközben eljárások során ha az állampolgárnak nincs a postaládára néző kamerája, akkor hiába mond bármit nem ér semmit sem a hazug, lusta, nem kézbesítő postással szemben a szava!

A Buckai Szövetség Egyesület nem tudja szó nélkül tűrni, hogy országszerte terjed ez a jelenség és nem tettek ezidáig ellene semmit! Hiszen korábban már felütötte a fejét Martonvásáron, Zuglóba, Szigetszentmiklóson, Kispesten és Józsefváros neve sem először merül fel! Ráadásul egy nem kézbesítő postás miatt minket is meghurcoltak!

Továbbra is javasoljuk minden posta küldemény ügyfélkapura történő felvezetését, hogy bármely magyar állampolgár letudja ellenőrizni van-e úton felé levél vagy küldemény, s ha nem kapta meg mondjuk egy lusta és trehány nem kézbesítő postás miatt, akkor keresse azt!

Nem hisszük azt, hogy a Postának szabad hagyni, hogy minden joga legyen, akár tönkre tenni is, az állampolgároknak, pedig ezzel szemben semmi sem!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3012323905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása