Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Hurrá fejlődünk? 15 db kút marad 40 ezer Szigetszentmiklósira, ebből 5 db 10 ezer Buckaira...

2017. március 03. - Buckai Szövetség Egyesület

Miután minden „szép” és „csodás” legalábbis, ahogy a csöppet sem elfogult Dunamédia TV-ből, Lakihegy Rádióból hallhatjuk vagy a rózsaszín álomképeket mutató Kisváros Újságban olvashatjuk a Buckai Szövetség Egyesület megkapta a kutakra vonatkozó levelet, melyet Önök is olvashattak már korábban Önkormányzati kapcsolattartójától!

A kapcsolattartó szemben a Fővárosi Vízművekkel, aki nem merte cáfolni a lezárás tényét erősen cáfolta, s arról is írt azontúl, miszerint a megmagyarázhatatlant akarta megmagyarázni (valaki befizet pénzt valamiért és nem kap érte semmit, de szerintük ez jogos), hogy Szigetszentmiklós szerte 15 db közkutat szándékozik az Önkormányzat meghagyni, miközben a Buckában ebből 5-öt. Persze amellett, hogy bárki örömködne azon, miszerint eddig minden kút leszereléséről lehetett hallani és ahhoz képest ez jobb!... Gondoljuk csak ezt végig! : Mind Szigetszentmiklóson, mind a Buckában számtalan olyan ember létezik, akiknek a víz csatlakozását az Önkormányzat lehetetlenítette el vagy olyan körülmények között él, hogy soha nem éri el! Ezen emberek nagy többsége idős és beteg nehéz anyagi helyzetbe! Velük mi lesz? Vándorolhatnak kilométereket, mert egyes szörnyű döntéshozóknak úgy szottyant úri kedve?

Nem beszélve arról, hogy mit jelent ez azoknak az egykori döntéshozóknak, akik éveket, évtizedeket harcoltak ezekért a kutakért és azért hogy legyen! Továbbá milyen lesz az, hogy ha valaki kitikkad az utcán és nincs nála semmi, de kellene egy akár pohárnyi frissítő víz, amely nem lesz?

Átgondolta ezt valaki? Vagy már megint nem számítanak az emberek?

Persze leírták, hogy fognak még erről a kérdésről tárgyalni! De vajon hogyan? Úgy ahogy eddig problémákat megoldottak? Mert akkor tényleg annyi minden kútnak!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9912310045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása