Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

"Mindig fejlődünk!" - Csepel Szent Imre tér: 1989 Bérlet jegypénztár hegyek, 2017: Egy szem rozoga mindig elromló MÉH telepi töltelék, mint jegyautomata

2017. március 03. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület mindig teljes átéléssel, áhítattal hallgatja, hogy mi minden fejlődik, épül és szépül. Mitöbb! Ez az ország maga a csoda! Utána jár és kell és rálel a Szent Imre tér esetére és hasonlókra.

Tudjuk! Régen Csepel Szent Imre téren sok ember járt és közlekedet, aki a Csepeli Vas és Fémműveknek volt a munkatársa! Nyilván a sok ember sok jegyet vett és sok bérletet! Meglátásunk szerint azonban ma sem járnak e környéken olyan nagyon kevesen! Ott, ahol például annyi busznak, köztük a Csepel – Tököli buszként ismert Szigetszentmiklósinak is végállomása van!

De mint tudjuk fejlődik a Csepel sziget és fejlődik Csepel! Ezt olvashatjuk a csak icike – picikét elfogult Csepeli Hírmondóban, a Csepel.infoban, de ezt olvashatjuk a minden csodás és minden rózsaszín Szigetszentmiklósi Kisvárosban is!

És közben? Hát közben a bérlet jegypénztárak eltűntek! Hogy miért jó ez az utasoknak? Egyáltalán nem jó!  Hogy miért jó ez a városvezetésnek és a BKK / BKV-nak? Mert nem kell béreket fizetni csak üzemeltetni a mindig elromló MÉH telepi tölteléket és vashulladékot! „Meghibásodik? Az esetleges utasnak beleragadt a pénze? Nem baj! Veszet már Mohácson több is! Ellenben küldjük az ellenőröket és jól agyon büntetjük!” - valahogy így hangozhat a fejlődés szó alá rejtett gondolatuk!

Sokat gondolkozhatunk még ezen, ahogy a Nyuszi sétány bodegáján is szintén Csepelen. Tudják! Amire kiírták felújítják! Aztán még a föld színéről is eltűnt! S talán eleddig a felszántás után még csak felsózni nem sikerült!

27 év „csodás fejlődése”! S ha ez a fejlődés képzelhetik, ha még fejlődés se lett volna…

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3512309847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása