Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Beázás miatt félév csúszással! - Holnap adják át, miniszterelnökkel és hatalmas csinadrattával a Szigetszentmiklósi Járásközpontot - Gyártelep már soha nem látott mértékben csillog!

2017. március 02. - Buckai Szövetség Egyesület

A miniszterelnök tiszteletére soha nem látott mértékben takarították ki Szigetszentmiklós Gyártelepet – tudta meg a Buckai Szövetség Egyesület egy neve elhallgatását kérő dolgozótól. Mint tudható a miniszterelnök a félévet átadásában beázás miatt csúszó Szigetszentmiklósi Járásközpontot adja át, mely után hatalmas habzsi-dözsi is várható.

 

Még nyáron írtuk meg, hogy a Szigetszentmiklósi egybe Bíróság, Ügyészség, Kormányhivatal és Rendőrség aligha lesz kész 2016 őszére, miután a még el nem készült épületben beázást tapasztaltak! A többségükben átköltöző Ráckevei Bírósági dolgozoktól hiába kérdeztük a pontos időpontot, időről – időre bizonyos újabb problémák felmerülése miatt előbb 2016 Decemberét, majd 2017 januárját, utána 2017 februárját mondtak! Végül a tényleges költözések bírósági alkalmazottak szerint 2017 februárjában kezdődött meg!

 

A bíróság közelebb jövetelének egyébként sokakhoz hasonlóan mi is örülünk, de a helyszínének annyira nem! Nincsen ugyanis az intézmény méretéhez megfelelő számú parkoló! Már most is túltelítettek, dugóban állnak a rávezető utak, mitöbb mint a Gyártelepi zebra ügye tavaly mutatta (igaz az idén eljön, munkálata megkezdődött) baleset és életveszélyesek! Az idevezető útra igért HÉV alul / felüljáró 20 éves ígéretként még mindig nem érkezett el! Reggel a munkába jutás, este a haza jutás szinte lehetetlen, ha nincsen helikopter!

 

Vajon a nagy ünneplés mellett, amely megint ki tudja mennyibe fog fájni és pontosan kinek (hiszen tudjuk a Szigetszentmiklósi vezetés magas költségen zabálni szeret, de fejleszteni nem!) vajon felmerülnek ezek a kérdések vagy csak örülni fognak a vendégnek?

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr712308553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása