Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Bucka csatornához hasonló beruházásnál Lázár János miniszter mondta ki: A pénz vissza jár!

2017. február 17. - Buckai Szövetség Egyesület

A kisteleki viziközműtársulattal kapcsolatban nyilatkozott Lázár János miniszter Úr! A miniszter elmondta, hogy mivel megemelkedett a támogatási mérték bármit is akar a társulat a pénz visszajár a lakosoknak!

A Bucka csatorna esetében hasonló a helyzet! A beruházás állítólag lezárult az UNIÓ pedig megemelte a támogatási mértéket! Az elszámolást eleddig tavaly nyárra, majd őszre legutoljára pedig 2017 második felére ígérték!

A Szigetszentmiklósi Önkormányzat azt is elmondta, hogy az elszámolás korrektségéhez szakértőt fog felfogadni! Azt azonban elfelejtette elmondani, hogy azt a szakértőt ki fogja fizetni!

Az események után azonban legalább annyiban reménykedünk, hogy az elszámolás tényleg és valódi összegekkel megfog történni, hiszen még egy a jelenlegi kormányban is meghatározó ember mondta el, hogy a pénz visszajár a lakosságnak!

Így legyen!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8612269798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása