Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Bucka csatorna és víz károsultak számára is precedens értékű határozat született Nagykőrösön!

2017. február 17. - Buckai Szövetség Egyesület

Bármely csatorna és vízkárosult számára precedens értékű határozatot hozott a KÖTIVIZIG, mint viziközmű társulatok felügyelő szerve tudta meg a Buckai Szövetség Egyesület A Nagykőrös és térsége Heti hírek online oldaláról.

A honlapon egy család írta le, hogy egy ugyanazon telken vannak osztatlan közös tulajdonban ketten tulajdonosok. Mégis az Önkormányzat tulajdonosonként szeretet volna hozzájárulást kérni, mert tulajdonosonként szerette volna az ingatlant egy érdekeltségi egységenként értelmezni! A felügyelő szerv szerint ez törvénytelen és ha bármi, akár végrehajtás indult meg a tulajdonosok ellen emiatt azt azonnal fel kell függeszteni és az eredeti rendet vissza állítani!

Bárki tehát akit, akár a Bucka csatornázás vagy vízberuházás, akár a környéken történő hasonló beruházás során valami hasonló atrocitás ért annak a történetet és az abból levonható tanulságot szívesen ajánljuk!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr212269774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása