Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: Polgármester bácsi! Az útfelújítás oszt hun maradt?

2017. február 12. - Buckai Szövetség Egyesület

Mindig azt mondják nekünk, hogy olykor leveleink megnyilvánulásaink túl durvák és túl kemények! Legyen hát! Jelen cikkünkben szépen kérdezzük meg!

 

NYILT LEVÉL

 

Kedves Polgármester Úr!

 

Nem tudjuk, hogy emlékszik-e rá, hogy a szégyenteljes Bucka csatorna beruházás előtt, amire Ön büszke, mi meg szégyeljük magunkat, hogy a területünkön ilyen minőségű silány munka megtörténhetett… Szóval ezelőtt a beruházás előtt Ön azt ígérte, hogy a Bucka csatorna után útrendezés, aszfaltozás és miegymás lesz!

 

Most, hogy a Bucka csatorna beruházás szörnyűségeinek vége, bár sokan még a következményeitől szenvednek szeretnénk megkérdezni, hogy mikor kezdi el? Vagy elfelejtette? Esetleg sosem gondolta komolyan? Ez sem volt igaz?

 

Esetleg úgy gondolta, hogy a közlekedési szakértő vagy mi, aki szerintünk a diplomáját libáért vette, mert a közlekedéshez nem ért szóval az általa is javasolt egyirányúsítást akarja? Azt ami halálba küld majd sokakat?

 

Kedves Polgármester Úr! Ez hogy van? Várjuk magyarázatát mély tisztelettel!

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6012251258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása