Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület elnökének közleménye M. Csaba és társai ámokfutásáról!

2017. február 11. - Buckai Szövetség Egyesület

Kedves Buckai Szövetség Egyesület tagok!

Kedves Ismerősök, Lakótársak, Barátok!

 

Mint nyilvánvalóan ti is tudjátok az elmúlt év során elindult HAHO Bucka néven egy közösség teremtő, közösség építő csoport, azzal a reménnyel hogy ezeket a célokat fogja szolgálni és határozza meg! Mára azonban erős a gyanú, hogy a lényegről nem beszélő, azt tabu témaként kezelő a Szigetszentmiklósi álellenzékhez köthető politikai oldalról van szó!

 

Mint nyilván tudjátok 2016 Decemberében koholt váddal és hamis indokkal lettem és lett a Szövetség több tagja is eltávolítva ebből a csoportból! Úgy, hogy mindaz amit kifejeztünk, elmondtunk a szabályzatba belefért és senkire nézve sem volt bántó! Úgy, hogy az oldal gazdájával előtte egyeztettünk és mindent az egyeztetésnek megfelelően tettünk, aszerint cselekedtünk, az oldal gazdája mégis meggondolta magát, felrúgta a privátban kötött megállapodást és szembe ment mindazzal, amit ígért nekünk, amibe megállapodtunk!

 

Ezért azóta sem kért elnézést!

 

Az oldal gazdája, aki az általunk ismert posta szabályzatával szembe menve egy politizáló postás nemcsak a posta szabályzatát nem tartja be, de saját csoportját mások megalázására és kipellengérezésére tartja fent! A csoport nem az építésről szól, hanem arról, hogy lehet bántani másokat, akiket éppen kiszemeltek!

 

A mai napig 29-en jelentkeztek hozzánk! Köztük az a kislány (ha ugyan valós személy), aki miatt ez az oldal ma hangosan zenget! 29-en, akiket Buckaiként ebben a csoportban bántottak! Nem a fejlesztéstől volt hangos! Hanem mások megalázásától! Döntse el mindenki, hogy ez mennyire helyes!

 

A tegnapi nap során a 29-ediknél felhívtuk az oldal gazdáját, hogy magyarázza ezt meg! Kiderült ha 10-nél több közös ismerőse van a Szövetség elnökének valakivel, akkor az már biztosan nem valós személy, hanem csakis álprofil. Szóval elvileg a Szövetség elnökének senkivel sem lehet 10 közös ismerőse, mert akkor az a személy számíthat a megaláztatásra és kipellengérezésre. Az sem tűnt fel neki, hogy csak vele 74, Surányi József nagy tiszteletű média szakértővel 80, de akár Czifra Ferenccel 124 közös ismerőse van az elnöknek. A logika szerint akkor Csizek Csaba M. Csaba, Surányi József és Czifra Ferenc is.

 

Azt hisszük ezt már üldözési mániának nevezik!

 

Tekintettel arra, hogy nekünk feladatunk az elesettek és megbántottak megsegítése, így bárkit akit ezen az oldalon bántanak, mint ahogy eddig segíteni fogjuk és megfogjuk védeni, hiszen ez a dolgunk!

 

Senkit nem lehet ugyanis hülyézni, skizofrénezni meg ki tudja mi mindennek lehordani csak azért, mert egy magát közösség teremtőnek hazudó, de gyülölködő politikai oldalnak ez tetszik!

 

S tekintettel arra, hogy B. Gréta moderátorral szemben nekünk nem világunk a szcientológia és nem akarunk erről meggyőzni Buckaiakat, továbbá nem tudunk közösséget vállalni acsarkodó F. Móni félékkel vagy üldözési mániásokkal ezennel ünnepélyes bejelentjük, hogy maximálisan elhatárolódunk attól, amelyet valójában jelent a HAHO Bucka! A Buckaiak nem ilyenek és mi sem leszünk ilyenek! Mi nem terjesztünk HAHO Gyülöletet.

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8212249742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása