Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Véleményt kértek: Mi a véleményünk a HAHO Petícióról?

2017. február 10. - Buckai Szövetség Egyesület

Sokan fordultak hozzánk azzal, hogy petícióba szerveződik a HAHO Bucka és mit gondolunk róla! Ha mindent objektíven nézünk és véleményt akarunk formálni egyetlen szóval, akkor azt kell mondjuk: Szörnyű!

 

De nem elég elmondani egyetlen szóval! Nézzük meg alkotó elemeiben!

 

A petíció eleje nem tesz mást mint létrehozna egy külön alapot közalapítványokkal, közszervezetekkel, melyekbe a területek delegálnának egy-egy embert és a testület is benne lenne! Gondoljunk vissza arra mi volt a Bucka Csatornamű és Víziközmű társulatba? Az Önkormányzat számtalan saját embere és bólogató Jánosa! Volt sok pénz és ilyen bólogató Jánosok mellett a vezetők azt csináltak, amit akartak! Ilyen alapon tehát táptalajt csinálna a javaslat a korrupciónak és a mutyinak, de nem segítene semmin és senkin sem! Legalábbis a lakosoknak biztosan nem!

 

Utána ötletek vannak felsorolva! Mind – mind egyetlen szóval! De nincs ott, hogy miből, miként és hogyan! Ráadásul több pont ráhúzható bármely település bármely részére! Alig-alig látszik, hogy ebben mi is a Bucka! Így a felsorolás nem más, mint egy tartalommal fel nem töltött üres lózung és a lakók, lakosok áltatása!

 

A vége viszont jó! Valóban nagy probléma a közlekedés a Buckába! S valóban a petícióban leírt problémák fennállnak! Továbbá valóban nagy probléma, hogy elérhetetlen a Kisduna!

 

De azért, mert a végével egyet értünk, de a vége nem különíthető el a többi szörnyű frázistól és ötlettől az egészet nem tudjuk támogatni! Szerintünk ez úgy ahogy van szörnyű és nem is értjük, hogy fordulhat a Buckában ilyen elő!

 

Félre értés ne essék! Örülünk, ha javaslatok vannak! Örülünk ha mások is küzdenek azért, hogy a terület szép, szebb és élhetőbb legyen! Ami ilyen szándék azt mi támogatjuk függetlenül attól ki is kezdeményezte, de mutyi táptalajt, üres hitegetést, a Buckaiak újabb becsapását nem! Sohasem!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9212244836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása