Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Bucka busz - Ismét hazugságon kaptuk az álellenzéket!

2017. február 03. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület sokszor elmondta, hogy mi értelme, akkor közmeghallgatást csinálni, ha annak semmi foganatja nincsen! Ha az ott elhangzottak és az ottani ígéretek úgysem teljesülnek!

 

2016 Áprilisában Szigetszentmiklóson a Közmeghallgatáson megígérték az ötödik kis bucka buszt! Tették ráadásul mindezt Fónagy államtitkár Úr előtt!

 

Na erről aztán hónapokig nem tudott senki és semmit! 2016 Decemberében, pedig a Szigetszentmiklósi Önkormányzat a Volánbusz nyilatkozata szerint azt a menetrendet, amely ezt is elősegítette volna szimplán leszavazta!

 

Mondhatjuk, hogy Szigetszentmiklóson

így teljesülnek az ígéretek?

Szimplán mondhatjuk!

 

Mit tesz erre az álellenzék prominens emberkéje? A többséget támogatva, hogy a többséget ne bántsuk szimplán azt mondja, hogy ilyen nem hangzott el!

 

Egyszerűen szavak nincsenek erre az arcátlan hazugságra és kijelentésre! Hihetetlen, hogy valahol Magyarországon legyen egy olyan csapat, aki képes legyen hazudni saját egyéni jóléte érdekébe a lakosság és a lobogójára tűzött értékek ellen! Mindezt 6 évvel azután, hogy egyik ma prominens szereplőjük a mai közlekedéshez nem értő állítólagos közlekedési szakértővel együtt egy ócskavasat akart a Buckaiaknak Bucka buszként eladatni!

 

Vajon a kutak lebukott hazugsága és most a buszok körüli aljasság után hova képes még süllyedni ez a kollaboráns csapat?

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7712181280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása