Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ismét hazugságon kapták a helyi álellenzéket! - Most a kutak kérdésében nem mondtak igazat!

2017. február 01. - Buckai Szövetség Egyesület

Ismét hazugságon kapták az álellenzéket tudta meg a Buckai Szövetség Egyesület!

 

Az elmúlt napokban arról tájékoztattuk Önöket, hogy lezártak több kutat a Buckában, amely egy súlyosan szennyezett területen cserbenhagyásnak minősül és a szennyezettségi mértékek okán meglátásunk szerint emberiség elleni bűntettnek!

 

Az Alkotmányos jogokat sértő magatartás, hiszen a törvény szerint minden embert megillet az egészséges vízhez való jog meglátásunk szerint nem maradhat következmények nélkül! A Buckai Szövetség Egyesület már vasárnap jelezte az illetékeseknek, hogy ez így nincs rendben! Köztük a Fővárosi Vízműveknek is!

 

A helyi önmagát ellenzéknek nevező kollaboráns tömörülés erre cáfolat cikket jelentett meg! A cikk szerint tagtársukkal Szigetszentmiklóson leellenőrizték az összes közkutat, melyet később az összes buckai közkútra módosítottak! Közölték, hogy csak egy van elromolva, de az sincs lezárva, s ellenünk rémhírterjesztés miatt szerettek volna eljárást kérni!

 

Csakhogy! Azóta a saját elveit folyamatosan felrúgó Buckai facebook csoporton. HAHO Bucka csoportban megjelent a cáfolat! A rendelkezésre álló képek, írások tanulsága szerint legalább 3 olyan kút van, amely nem máködik és lezártnak tűnik! Az álellenzékről kiderült, hogy mégsem voltak kint és elkezdtek magyarázkodni is! Kiderült, hogy már megint hazudik!

 

A városban és részükről nem ez volt az egyetlen, s miközben eddig a városért látszatintézkedéseken kívül nem tettek semmit sem csak belerúgtak azokba, akik egykor megbíztak bennük, ellenzékiként kiállnak az Önkormányzati többség mellett (nincs korrupció, szállj le a többség kétes ügyeiről), több tagjukról is szörnyű városi legendák szólnak, aközben minket pereltek be egyik tagjuk például 300.000 Ft-ot követelve becsületsértés miatt! Meg jó hírnevet számon kérve! Vajon mi sértjük a jó hírnevet vagy ők, amikor ilyen kifejezéseket használnak bárkivel szemben:

„falu bolondja”, „örült blogger”, „megvizsgáltatjuk hogy büntethető-e”, „bolond”, „hiteltelen”…

 

Majd megkérdezzük a megfelelő emberektől az arra megfelelő helyen! Ahogy azt is, hogy illik-e beperelni valakit amiatt, amit megélt vagy, ami véleménye, vagy amit a városban hall!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4812174558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása