Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós - Költségvetés 2017 - Tovább folytatódik a rossz tendencia - 3. rész Csak 127 millió forint jut az egész város útfelújítására?

2017. január 31. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület megdöbbenve állt a költségvetés 1. számú mellékletének 41. oldala és azon belül is 3.1. sora előtt. Eszerint 127 millió forintot tervez az Önkormányzat 2017-ben útfelújításra költeni!

Ha emlékeink nem csalnak, akkor ebből 76 millió forint a Massányi út felújítására megy el. Tehát marad 44 millió forint Szigetszentmiklós minden más útjára!

Kedves Hölgyeink és Uraink! Ez a pénz nemcsak, hogy a Buckai utakra, de semmilyen útra sem elég! 2017-ben szerte Szigetszentmiklóson az útfelújításokat a költségvetési tervezet jelen állapota szerint ellehet felejteni!

Szeretnénk megkérdezni az Üdülő soriakat, a Buckaiakat, a Lakihegyieket és a Felső tagiakat, hogy helyesnek találják-e ezt így! De szeretnénk megkérdezni a többi városrész lakóit is!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6612172544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása