Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós - Költségvetés 2017 - Tovább folytatódik a rossz tendencia - 2. rész Konténereket vettünk 2016-ban?

2017. január 31. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület a költségvetés tovább elemzése során elképedve akadt meg a 2016. évi konténer vásárlási projekten!

Ezek a konténerek azok a konténerek, amelyekbe gyermekek járnak óvodába Szigetszentmiklóson, mert másként nincsen hely! Bár erre korábban horribilis bérleti díjakat fizettünk ki, de mégsem vagyunk abban biztosak, hogy gyermekeket helyes konténer óvodákba járatni!

Márcsak azért sem, mert közben a Csépi úti óvoda amiatt csúszik, mert támfalat kell építeni mellé, hogy ne csússzanak rá kedves szomszédok! A Sas utcai óvodát, pedig horribilis áron béreljük!

Úgy gondoljuk, hogy első két költségvetés elemzési cikkünk rámutat arra, hogy Szigetszentmiklós város 2017-es költségvetése az óvodák tekintetében megbukott!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 

(A költségvetés 1. számú mellékletének 42. oldaláról a 7.1.2.5-ös sorról dolgoztunk)

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6612172414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása