Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szszm testületi ülés - 2017.01.23: 1. A Massányi út felújítására pályázik a Szigetszentmiklós Önkormányzata

2017. január 28. - Buckai Szövetség Egyesület

A Massányi út felújítására pályázik a Szigetszentmiklósi Önkormányzat tudta meg a Buckai Szövetség Egyesület a 2017.01.23-ai Képviselő testületi ülés előterjesztéseiből.

Az ez évi első igaz rendkívüli képviselő testületi ülés keretében 226 millió forintot szánna erre a beruházásra, melyből 150 millió forint lenne a pályázati pénz és 76 millió forint az önrész.

Az előterjesztés nem szól arról, hogy az út mellett elhúzódó és jelenleg a semmiből a semmibe vezető bicikli út vonatkozásában vajon mi lesz. Korábbi évek során beszéltek még nagyobb elkülönítésről és meghosszabbításokról, továbbá mi úgy tudjuk még pályáztak is ilyenre. A pályázatoknak és eredményeiknek azonban azóta sincs híre! Mintha az történt volna velük, amiért 2011 nyarán a Bucka csatorna pályázatát 13-szor dobták vissza. Az anyag annyira volt felkészületlen és alkalmatlan, hogy a végén már szinte a pályázat kiírója könyörgött, hogy az Önkormányzat szedje már magát össze. Legalábbis mi így tudjuk belső, nevük elhallgatását kérő információk szerint.

Szomorúan tapasztaljuk, hogy a Csépi út, a Boglya utca és egyéb Buckai utak felújítása nem szerepel pályázatokban.

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök                                                                                                  

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr312161783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása