Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Az óvoda építésekről tájékoztatott az Önkormányzat, de a körülményekről nem!

2017. január 28. - Buckai Szövetség Egyesület

Az óvoda építésekről tájékoztatta Szigetszentmiklós város Önkormányzata a képviselőtestületet, de a körülményekről nem! - tudta meg a Buckai Szövetség Egyesület nevük elhallgatását kérő Önkormányzati berkekből.

A Szigetszentmiklósi Önkormányzat 2017.01.23-ai rendkívüli képviselő testületi ülésén tájékoztatta képviselőit a leendő 4 csoportszobás Csépi úti  és 4 csoportszobás Temesvári utcai óvodáról. Leírták, hogy a tervellenőrzés és a Csépi úti óvoda esetében költség ellenőrzés van folyamatban.

Azt gondosan elhallgatták, hogy a Sas utcai két óvoda áráért euro alapon bérelt óvodával + árfolyamkülönbözetével mi lesz és mi van. Tekintettel arra, hogy 2023-ban a bérleti díj lejárta után sem lesz az Önkormányzat tulajdona az ingatlan.

Elhallgatták továbbá azt is, hogy a Csépi úti óvoda esetében drágább a védő támfalt felépíteni, mint magát az óvodát.

Szakértők szerint az óvoda a Csépi úti esetben mindenképpen csúszni fog! Ha támfalat kell építeni, akkor azért, ha más ingatlan kezdenek el keresni akkor azért!

Kíváncsian várjuk, hogy ezt hogy fogják kezelni vagy helyrehozni!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök                                                                                                  

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9612161887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása