Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Sokan érzik át mekkora probléma a Buckai Víz és Csatornakárosultak problémája, de tehetetlennek érzik magukat!

2017. január 18. - Buckai Szövetség Egyesület

Sokan érzik át, értik és látják, hogy a Bucka csatorna és vízkárosultak problémája mekkora problémát okoz egyes lakosoknak! Azt is értik és érzik, hogy itt az Önkormányzat részéről és a Bucka csatorna esetében a kivitelező részéről is hatalmas disznóság van! De a Hivatalok intézkedési körének elutasítása, a nem vagyunk illetékesek szöveg folyamatos olvasása vagy azoknak az indoklásoknak a visszaköszönése, amely a Szigetszentmiklósi Önkormányzat embertelen hozzáállására, fals érvelésére vezethető vissza mérhetetlenül elkeseredetté és megkeseredetté teszi őket!

251 ezer Forint egyéni hozzájárulási mérték, mely után egy silány kivitelezésű csatorna van. 10 %-os Uniós hozzájárulási mérték emelkedés, de elszámolás 2017 második félévében lesz, ha lesz és várhatóan. Szakértő cég felkérése az elszámolásra, melynek költségvetése nyilván mindenkit érint és mértéke több millió forint. Utcák vastörmelékkel telített építési törmelékkel történő feltöltése. Elárasztások, házmegrepesztések, kerítésbedöntések. Úgy kivitelezett csatorna, hogy teljes a wc szag a lakásba, a visszacsapó szelep, a bűzelzáró beépítése ellenére.

Szennyvízfordító telep építése játszótér mellé, lakások tőszomszédságába hozzájárulás kérése nélkül. Folyamatos bűz, 2 naponként történő karbantartások miatt pedig zaj! Vagy + 300 ezer forintot meghaladó mértékű másodlagos bekötés.

Százezres tételekről való olyan beszélés, mintha nem is egy kisebb vagyon, hanem apró pénz lenne!

Ipari és kommunális hulladékokkal szennyezett terület. Ciánnal átitatott talaj a tőszomszédba! Galvániszap, kohósalak a Bucka-tó területén, amit nem vittek el, amit nem takarítottak ki! Fürdésre, locsolásra, ívásra alkalmatlan talajvíz, mely bőrbetegséget okoz és életveszélyes 6 éven aluli gyermekekre nézve. Ennek ellenére a közkutak leszerelésének ígérete!

Emberek, akik nem kaptak a vezetékes víz hozzájárulásának kifizetése után semmit sem! Az Önkormányzat részéről gerincvezeték hozzájárulásról, meg elévülésről és egyéb butaságokról beszélnek! No meg persze, hogy szegény, beteg, idős, eleset emberek fizessenek újra! Eddigi befizetéseikre vessenek keresztet! A mostani hozzájárulás pedig több százezer forint.

No pontosan ezek azok, amiért nem tekintjük a Szigetszentmiklósi Önkormányzatot, képviselőit, alkalmazottait, a Bucka Csatornamű és Viziközmű Társulat képviselőit, alkalmazottait, a Csatorna kivitelezőit és alkalmazottait tisztességes és jó embereknek!

És pontosan ez az amiért mindig is harcolni fogunk a károsultak mellett és az igazságtalanság ellen! Legyen bármennyire is kilátástalannak tűnő az állapot ők nem adják fel és mi sem adjuk fel!

Továbbá pontosan ez az, amiért riadó láncot szervezünk és szerveztünk a közkutakra! Ha vinni akarják oda láncoljuk magunkat!

 

Üdvözlettel:

Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7612136787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása