Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Mi sem tudjuk hogy lett Tóth István és két társából Nagy János és két társa ügy!

2017. január 17. - Buckai Szövetség Egyesület

Mint Önök is minden bizonnyal tudják 2016 nyarán a Buckai Szövetség Egyesület adószáma fel lett függesztve. Történt mindez azért, mert a Szigetszentmiklósi Posta a NAV egy fontos levelét nem hozta ki, nem értesített, nem tudtunk rá reagálni és visszament kézbesítési vélelmezéssel úgy, hogy mi nem is tudtunk róla és semmit!

Ha pedig egy levél visszamegy kézbesítési vélelmezéssel ugyanazok a szankciók élnek, mintha az adózó a levelet átvette volna és a benne szereplőket tudta volna.

A NAV egy rendszerfrissítés miatt a Szövetség 2010-es, 2011-es, 2012-es társasági adóbevallását elveszítette. A levélben arra kértek, hogy újra adjuk be és így pótoljuk! Ha nem adószám felfüggesztés lesz a vége! Mivel mi erről nem tudtunk, ezért nem tudtunk rá reagálni se! Ahogy megtudtuk mindent a kérés szerint teljesítettünk és azóta is rendben van az adószámunk!

Ellenben egy önmagát Tóth Istvánnak nevező személy, akinek egyetlen ismerőse Nagy János volt kihasználta az alkalmat arra, hogy támadást indítson ellenünk, de főként az egyesület elnöke ellen! Azt sugallta és állította, hogy az esemény az egyesület elnökének róható fel és mint könyvelő rémes szakember lehet! Azt állította, hogy a regisztrált mérlegképes könyvelők szakmai nyilvántartása alapján az egyesület elnökének nincs is közgazdasági végzettsége! Itt jegyeznénk meg, hogy a könyvelői végzettség közgazdasági végzettség és, aki a regisztrált mérlegképesek között szerepel annak minden bizonnyal van közgazdasági végzettsége!

Nagy János az ügyben úgy szerepel, mint aki felületet biztosított erre, sőt az elkövetőt biztatta is. Tehát Nagy János igazán mellékszál! Ahogy valamilyen szempontból mellékszál az a hölgy is, aki könyvelőnek és szakembernek tartja magát és aki csak olyan dolgokat tudott leírni, amely ránk nézve terhes az adószám felfüggesztés tekintetében! Nem volt körültekintő és tájékoztatása a legkevésbé sem volt objektív! Sokkal inkább uszított és igyekezett az egyesület elnökét szakmájában alaptalanul porig alázni! Azóta, pedig jó sok mindennel fenyeget!

Egy egyesület elnökének, mint közszereplőnek sok mindent el kell viselnie! Azt azonban nem, hanem ha magánéleti szakmájába, megélhetésébe tipornak alaptalanul bele! Ez már nem tartozik hozzá! Ez már túllépi durván azokat a bizonyos határokat!

Ráadásul a könyvelői szakma bizalmi szakma! Egy ilyen álhír megjelenése alkalmas komoly károkozásokra!

Ugyanakkor mint írtuk a történet lényeges szereplője nem Nagy János, hanem Tóth István. Tóth Istvánról nem tudjuk, hogy ki! Azt sem tudjuk, hogy létezik-e. Szerintünk a profilja álprofil, de nem tudjuk hogy ki áll mögötte! Nem értjük. hogy lett Tóth István fővádlottból Nagy János fővádlott, de miután a Csepeli rendőrség is nyomozott a személyek beazonosítása iránt, ezért ki fogjuk deríteni. S ha az ügy szempontjából megtehetjük, akkor tájékoztatjuk is Önöket!

 

Üdvözlettel:

Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4912132623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása