Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Bemutatjuk Önöknek Szigetszentmiklós értékes embereit!

2017. január 14. - Buckai Szövetség Egyesület

Sokszor vádolnak bennünket mindazok, akiknek sértjük az érdekeit, (köztük a piszkos 11 és hűbéreseik) hogy csak negatívumokat tudunk bemutatni és csak támadunk! Aki ismer bennünket az tudja, hogy ez és ebben a formában nem igaz, de nézzük meg azt, hogy Szigetszentmiklóson kik azok az emberek, akik bár nem tudjuk ők hogy gondolkoznak rólunk, de akikre mi büszkék vagyunk:

Rákosi Katalin: Az egykori MSZP-s Önkormányzati képviselő, több volt pártjánál és politikai ideológiájánál mindig. Civil életi tevékenységéhez hozzátartoztak olyan tiszteletre méltó események, mint a KATA bál (ahol a szemünk láttára évente legalább 3 szegény, sérült hátrányos helyzetű gyermeket segítettek meg), a Süti fesztivál (ahol amatőr, tehát nem vendéglátóipari végzettségű emberek versenyeztethették meg különlegességeiket) vagy a Rózsaszín szalagos felvonulás is! Kiáll a nők bántalmazása, elnyomása ellen és felszólal az egészség megóvása, a megelőzés mellett! Ha valaki bajban volt vagy van biztos lehet abban, hogy rá számíthat. Ha valaha visszatérne a közéletbe ő lenne a baloldal ideális Polgármester jelöltje meglátásunk szerint!

Sepsey Attila: Azon lakótelepi házakban, ahol ő vagy ő volt a közös képviselő mindenhonnan a rendezettségek, az odafigyelések érkeznek vissza hozzánk és a hatalmas iránta gyakorolt tisztelet. Bár nem szeretne közéleti tevékenységet vállalni, de mi hisszük azt, hogy a lakótelepet ő képes lenne hitelesen képviselni.

Tóth Pál: Bár jelenlegi politikai családja a FIDESZ, de ő volt a valaha volt egyetlen olyan önkormányzati alkalmazott (merthogy dolgozott az önkormányzatban) akin feltudtuk fedezni a segítő szándékot! Bármikor és bárki hozzáfordul őszinte, egyenes és tiszta választ kapott! Személyében egy tisztességes embert és olyan karizmát ismertünk meg, amiért azt mondjuk ő lehetne Szigetszentmiklós ideális jobboldali Polgármester jelöltje.

Molnár János: Kovács Tamás Üdülő sori harcos mellett az Üdülő sor élhetőbbé tételének élharcosa. Biztosan és a végsőkig kiáll bármely ügy mellett! Teszi ezt ráadásul normális hangvételben és tiszteletteljesen. Nem ismerünk olyan embert, aki ismeri és ne azt mondaná, hogy jó ember, akinek helye lenne a testületbe.

Kellner Tamásné: Gyógyszerész. Kötődése: FIDESZ. 2013-ban ő indult Ladányi Sándor ellen, de akkor talán azért, mert nem tudták ki ő (mi sem tudtuk) alul maradt vele szemben. Önkormányzati bizottsági tag és az Önkormányzat közeli gyógyszertár tulajdonosa! Remek szakember és remek ember! Tényleg ért a szakmájához és a szíve a helyén van! Szerintünk helye lenne a testületben.

Orosz László: Tanár és jelenleg az Összefogás vagy mi frakció színeiben képviselő. Szokták a lakihegyi óriásnak vagy a kedves nagy macinak is a háta mögött nevezni. Jelleme együttműködő, kedves mégis céltudatos és árad belőle a gyermekek iránt tanúsított szeretet. Ő lakihegy képviseletét vállalta be és hogy hozzászól az oktatás körüli kérdésekhez! Mind a mai napig ezt tartja is. Jó, hogy ott van a testületbe tisztességes emberként.

Dr. Barabás Botond: jogi végzettségű, aki kétszer is a JOBBIK-kal jutott be, de most független. Megsegíti az időseket, betegeket, elesetteket. Nem mondjuk, hogy sosem téved, de szerintünk mindig és mindenben a jó szándék vezérli, amelyet mi sokra becsülünk! Jó, hogy a városnak van egy ilyen képviselője is!

Jaksa-Ladányi Emma: Képviselőként az LMP színeiben jutott be! Gazdasági és emberi téren is remek meglátásai vannak és szakmailag is előkészítettek. Bár az egyetlen női képviselő és sok mindent kell elviselnie, de örülünk, hogy ott és a helyén van!

Hajnal Erzsébet: Károsult, elesett, akit annyiszor aláztak meg küzdelme során ahányszor embert nem is lehet! Mégis áll és kitart! Sőt segít a károsult társainak!

A történetekben sok mindenkiről mesélhettünk volna még, akik a most felsoroltakhoz hasonlóan hatalmas emberek! Így megtiszteltetés, hogy ismerhetjük Balla Ákost, Dorogi Gyulát, Fürtös Károlyt, Kukorda Tibort, Szentgyörgyi Józsefet, Fáki Lászlót, Hölgye Attilát, Fejes Jánost, Szabó Szabolcsot, Hudák Jánost, Szabó Attilát, Sveda Zsoltot, Oláh Icit, Zatikné Erzsikét, Szabó Sándort, Strohmayer Edét, Szabó Bélát és sorolhatnánk még a sort a végtelenségig!

Köszönjük nekik, hogy vannak, hogy reményt adnak és hogy tisztesség oldalán nem vagyunk egyedül!

 

Üdvözlettel:

Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8912125183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása