Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ma ez történt velünk, ami mindenkire a környéken tartozik - 2017.01.12

2017. január 12. - Buckai Szövetség Egyesület

A mai nap során nem láthattak olyan sok cikket tőlünk, amelynek egyik fő oka, hogy a háttérben dolgoztunk és úgy gondoltuk egy rövid cikkben meséljük el és címszavakban a mai és a Bucka, valamint a Csepel sziget életét meghatározó történéseinket!

 

Így:

 

2017.01.12

 

Levelet kaptunk a BKK-tól: Ebben 2016.12.13-án írt levelünk válaszadására kérnek még plusz 30 nap válaszadási időt. December 13-án arról írtunk, hogy figyeljenek oda januárba, hogy a 2016 januári hosszú sorok és fagyoskodások ne ismétlődjenek meg! Igazán nem tudjuk, hogy lesz e értelme már a válasznak 30 nap múlva és az intézkedésnek!

 

Levelet kaptunk a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumtól: Ez a diákkedvezmény igénybevételéről szóló ügy és arról, hogy hova szól a 90 %-os és hova az 50 %-os kedvezmény. Nos a szabályozás igen zavaros, de kérték, hogy had ismerjék meg a kiváltó történet részleteit is, amelyet elküldtünk nekik! Reméljük a diák miatt is, hogy segítséget kapunk! Ugyanebben az ügyben tervezünk országgyűlési képviselőket felkeresni és a szabályozást emberbarátabbá tetetni!

 

Beszéltünk a Magyar Nemzet Online-al: Megkérdeztük hogyan tudható meg, ha egy cikkre helyreigazítási kérelem érkezik? Látszik-e a cikken? Hova érkezik be? S rákérdeztünk arra is, hogy konkrét cikkekre helyreigazítási kérelem érkezett-e! Hamarosan és írásban választ kapunk!

 

Beszéltünk a Bisnode PartnerControllal is: Tudták, hogy adott vállalkozásoknak ilyen cégeken keresztül lekérdezhető a teljes cégtörténete és kapcsolati hálózata is? Érdekes összefüggéseket és keresési szempontokat lehet megismerni és mi is érdekes dolgokra leltünk!

 

Beszéltünk régi már elfeledettnek vélt baloldali emberkékkel: Örültek, hogy megkerestük őket, hogy megemlékeztünk róluk és tudjuk mit tettek és hogy tevékenységüket értéknek tartottuk! De elmesélték azt is, hogy örülnek annak, hogy már nincsenek a sűrűjében és keserűséggel gondolnak arra, ami történt velük! Ma már nem törekednek másra csak békére és nyugalomra.

 

Felkerestek bennünket Bucka busz menetrenddel kapcsolatban: Arra kértek minket, hogy mi az amire iskola köröknél mindenképpen figyeljünk oda. Most ezt a projektet 10 – 12 napra kicsit befagyasztottuk, de egy-két nap és folytatjuk, mert az ahogy most van nem maradhat szerintünk!

 

Megnéztük a városi honlapot az előterjesztések tekintetében: Egyetlen bizottságnak van fenn ülése és ez a Népjóléti bizottság! Minden előterjesztése azonban zárt, tehát titkos! Érdekes így nyítni egy évet nem? Más egyébként nem látható!

 

Sokan kérdezték meg tőlünk, hogy következő rendes testületi ülés mikorra várható: Ennek időpontjában a 2016.12.08-ai testületi ülés 6. napirendi pontja a tervezet testületi ülések időpontjának tekintetében segít! Így az első 2017.02.15-re várható, de rögtön benne lesz a 2017-es költségvetés és annak tervezet elfogadása is! Kíváncsian várjuk!

 

 

Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

csizek.csaba@acsibucka.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7112121395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása