Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Eskü: Képviselőként, polgármesterként Isten seggedelmével csak ennyi tellett? Vagy soha nem is vették komolyan?

2017. január 11. - Buckai Szövetség Egyesület

A tegnapi nap során a Buckai Szövetség Egyesület megkereséssel élt lakosságot sanyargató, semmibe vevő és a várost pusztulásba taszító Szigetszentmiklósi Önkormányzat felé! Arra voltunk kíváncsiak vajon szó szerint a képviselők és a Polgármester mire is esküdött fel!

Ma válaszként megkaptunk egy szöveget a törvény alapján és kíváncsiak voltunk arra, hogy ez hangzott-e el! Miután megtudtuk, hogy állítólag igen ezt megosztjuk Önökkel:

„Én, (eskütevő neve) becsületemre és lelkiismeretemre fogadom, hogy Magyarországhoz és annak Alaptörvényéhez hű leszek; jogszabályait megtartom és másokkal is megtartatom; (a tisztség megnevezése) tisztségemből eredő feladataimat a Szigetszentmiklós fejlődésének előmozdítása érdekében lelkiismeretesen teljesítem, tisztségemet a magyar nemzet javára gyakorlom.

(Az eskütevő meggyőződése szerint)

Isten engem úgy segéljen!”

…A szöveg végig olvasása után, ha csak a képre tekintenek, de lehetett volna Szigetszentmiklósról ezeregy másik borzalom, felmerül a kérdés hogy: Tessenek mondani és ennyire tellett Isten segedelmével? Akkor alap esetben mire képesek? Alap esetben levegőt venni ugye nem felejtenek el? Vagy ha nem gondolták komolyan, akkor miért mondták el? Muszájból? Képmutatásból? Nem hallották még a vallásos honfitársak azon mondatát, hogy Istent szádra hiába ne vedd?

 

1990 óta fennálló mindeddig nem teljesült ígéretek! Rombolások, tombolások, lakos cserbenhagyások, cinizmusok és önszolgálatok! Nincs olyan az eskü szövegében, amit mi a képviselőktől és a polgármestertől Szigetszentmiklósiak, Buckaiak nap, mint nap élünk meg! Hol van hát a lelkiismeret? Hol van hát a becsület?

Ha még egy esküt se képesek betartani, akkor miért nem mondanak le? Miért nem hagyják békén ezt az agyon gyötört várost és az itt élő lakosságot?

Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

csizek.csaba@acsibucka.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9212119317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása