Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Lakótársunktól kaptuk: Ismét beszorult egy autó a Csépi úti két lyukú híd alá

2017. január 06. - Buckai Szövetség Egyesület

Nem először írunk arról, hogy probléma van a Csépi úti Kétlyukú híddal! Egy Kedves lakótársunk egy mai baleset képét osztotta meg velünk! A kár ismét hatalmas!

Korábban már írtunk arról, hogy a Csépi úti Kétlyukú híd problémájával és magasság korlátozásával, mint problémával törődni kellene. A mintegy másfél utcára az egyik képviselő otthonától elterülő hely rendszeres beszorulások és káresemények helyszíne!

Jól látható, hogy nem elég az, hogy kihelyeznek táblákat! Ide mindenképpen magasság korlátozó oszlop és róluk lelógó hangérzékelők kellenek, amelyek a nem megfelelő magasságú arra tévedő járműveknek a bajról hanghatással jeleznek!

Az előterjesztést, mivel ebben a kérdésben előrelépés a városvezetése részéről nem történt annak ellenére sem, hogy itt kezdődik sok más mellett az Alpolgármester választási körzete is újra befogjuk nyújtani és végre érdemi intézkedésekben reménykedünk!

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7512105593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása