Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Mindenkit kérünk, hogy a kommunikációk terén ne csak hangzatos dolgokra figyeljenek, hanem a tartalmakra is az új évben!

2016. december 30. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós városában rengeteg olyan ember van és lett a közéletbe, akik kommunikációval és üres lózungokkal akarják leplezni tékozlásukat, rossz döntéseiket és hozzá nem értésüket! Ezen kommunikációk természetesen hangzatosak! Sokan dőltek be neki! De Szigetszentmiklós hanyatlásához vezettek! Így ne kövessük el 2017-ben is.

 

Szigetszentmiklós városa körül az 1990-es években kevésbé fejlett települések terültek el, akiknek sok infrastrukturális fejlesztés kellett ahhoz is, hogy a Buckán kívüli Szigetszentmiklós legkevesebb, hogy utolérhető legyen! Az elmúlt évek és évtizedek során ez nemcsak hogy sikerült, de Szigetszentmiklós lemaradt és leszakadt minden környező településtől és jelen pillanatban a hanyatlás és a válság az, ami a városra és infrastrukturális fejlesztésére jellemző.

 

Az ellenzékiséget nyomokban sem mutató papíron ellenzéki, valójában álellenzéki tömörülés, valamint az Önkormányzati többség Szigetszentmiklós város tetején azt gondolták, hogy csak a milliós bulikról, az Ön sztárolásokról és látszatintézkedésekről szól egy település! Így alakulhatott ki a Határ úti fekália áradat, lett kudarc a Bucka csatorna. Így nem lett kitakarítva a Bucka-tó, árulták el a Buckai Vízkárosultakat és így nincs sem járda sem normális útviszony a Buckába!  Így lehetséges az, hogy a városnak több a válságban lévő városrésze, mint az ami nem az!

 

Miközben képviselőink lassan már olvasni sem tudnak, mert ha tudnának, akkor sosem fogadták volna el a hibáktól hemzsegő közlekedési koncepciónak nevezett förmedvényt (igaz egyesek beszélni és köszönni sem), aközben kijelentik, hogy egyes hibák elhárítását ők saját kezükkel nem végzik el! Annál ők felsőbb rendűbbek! Majd kiadják utasításként, hogy szolgáik végezzék el!

 

Döntsék el Önök, hogy akár 2017-ben szükségük van-e önmagukat felsőrendűnek képzelő teljesítmény nélküli emberekre és vezetőkre!

 

Döntsék el Önök, hogy olyan területeken, ahol az Önkormányzat megakadályozta, hogy egyes embereknek valaha is vezetékes vizük legyen, mégis a közkutakat szerelné le mintaszerű magatartást gyakorol-e? Helyeslik-e ezeket a tetteket? Jó Önkormányzati többséget alkotnak-e? S emberséges döntéshozatal-e? Ellenzéknek tekintik-e azt a tömörülést, amely igazán semmit sem szól ez ellen?

 

2017-ben jöjjenek velünk! Nézzék meg a területeket! Nézzék meg ki és mit képvisel, s amellett hogyan néz ki az általa képviselt terület! Nézzék meg, hogy pártoktól és mindentől függetlenül ezt akarták-e. Nézzenek velünk videót, amely a különböző testületi ülésekről készül és olvassanak velünk újságot, hallgassanak rádiót és kérdezzék meg önmaguktól, hogy a propaganda és a vágatlan valóság nem üti-e egymást! S, ha üti, akkor kérdezzék meg önmaguktól azt is, hogy ezt akarták-e!

 

Amikor elmentek szavazni vagy úgy döntöttek, hogy ebbe a városba költöznek volt egy elképzelésük, hogy ebből a városból, az Önök otthonából pontosan mi lesz! Döntsék el Önök, hogy ezt megkapták-e! Hogy a fejlesztések elmaradása mellett a milliós nagy zabálások, amelyeket az Önkormányzati többség és álellenzéke gyakorol benne volt-e az elképzelésükbe! És szeretnék-e, hogy továbbra is maradjon fejlesztések helyett!

 

2017, mint megtudtuk egyes nagy vezetőktől a lázadás éve lesz! Mi abban is reménykedünk, hogy egyben a tisztán látás éve! Bízunk benne, hogy oda figyelnek és eldöntik mit szeretnének ebben a városban és mi az, amit nem!

 

Ebben kívánunk Önöknek

Boldog Új Évet!

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6412083297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása