Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

LEVÉL: BKK - Már most félünk a januári soroktól a bérlet-jegypénztárak esetében

2016. december 23. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Budapesti Közlekedési Központ!

 

Mint Önök is nyilván tudják a 2016-os évet Önökkel indítottuk! Azzal a tapasztalattal, hogy januárban álltunk a hóban, a fagyban az akkor egyedüliként rendelkezésre álló bérlet-jegypénztárnál, amely Csepelen még nyitva volt! Igaz azóta az is megszűnt! Így egész kerület a hibáktól hemzsegő automatákra van utalva, ahogy az ide érkező agglomeráció is, melyet bármely igaz ember úgy kerül, mintha csak betegség volna!

 

Mi vidékiek vagyunk, az agglomerációból származunk! De még hozzunk is eljutott annak a híre, hogy ahogy egy 20.000 Ft-ossal fizető utas 10.000 Ft-nak megfelelő összegből kapott vissza! Hiába fordult Önökhöz panasszal a különbözetet vállrántva Önök benyelték! Még mi is látjuk, hogy hány és hány automatára van kiírva, kitéve, hogy nem működik és vannak boltok, gyorspékségek és egyéb helyek, akik ott vannak mellettük, s amelyek még nekünk is elmesélik, hogy az automata csúcsüzemelése elromlás nélkül maximum 1,5 nap volt. Amely egyszerűen rémes!

 

 Nem is beszélve arról, hogy az automaták esetében, ha mondjuk egy család egyszerre vesz bérletet, akkor az mennyi pénz is és mekkora támadási felület. Erre a vagyon elleni bűncselekmények elkövetői könnyen lecsaphatnak és bizony olykor, mint hallottuk már le is csaptak! Igaz az egy bérlet ára sem kedvező ma.

 

Miért akarunk hát kitenni embereket ekkora veszélynek és hibás készülékek mindenféle borzalmainak?

 

De nem a szerintünk MÉH telepi tölteléknek számító automaták a fontosak! Az a fontos, hogy lassan ismét jön a január! Jegyeket és bérleteket vennének az emberek BÉRLET-JEGYPÉNZTÁRAKBAN! Csepel esetében nincsen, de a többi esetben biztosítanak hosszabb nyitvatartást, több munkatársat a január eleji tömeges bérletvásárlásokra? 2017 januárjában felkészülnek erre?

 

Továbbá Önök év elején azt ígérték, hogy lesz BKK információs központ a Szent Imre téren. Itt mintahogy a városban számtalan helyen tájékoztatnak, informálnak és lehet venni majd jegyet és bérletet is. Azt ígérték ebben az évben már eljön! Majd évvégén azt mondták, hogy a Csepeli Önkormányzat valamit beruház így mindez őmiattuk húzodik. A BKK információs központ elhozhatóságát így tőlük kérdezzük meg.

 

Sajnos azonban a Csepeli Önkormányzat rettenetesen arrogáns, pökhendi és cinikus. Semmiképpen sem mondható el az, hogy segítőkész lenne vagy együttműködő. Az információt így szinte lehetetlen küldetés tőlük megszerezni.

Pontosan ezért Önöktől szeretnénk megkérdezni: Mikor jön el a BKK információs központ Budapest, Csepel Szent Imre térre? S helyes volt-e úgy hogy az nincs meg bérlet-jegypénztár nélkül hagyni egy az agglomerációból ide érkező és itt vásárló kerületet? Helyes volt-e MÉH telepi töltelékekhez küldeni?

 

A fenntiek fényében kérjük biztosítsanak hosszabb nyitva tartást a még a Fővárosban meglévő bérlet-jegypénztárakban január esetén, valamint jelöljenek meg egy helyet ahova például egy Csepelen élő vagy Csepelre érkező ember jegyet és bérletet vehet úgy, hogy a MÉH telepi töltelékkel nem kell foglalkozni.

 

Az ügy sürgőssége miatt mihamarabb várjuk válaszuk és intézkedésük.

 

Továbbá minden téren az automaták és bérlet-jegypénztárak kezelésén kívüli kérdésekben a 2016-os évben együttműködőek és segítőkészek voltak, melyet köszönünk Önöknek!

 

Egyben kívánnunk

Kellemes Karácsonyi

Ünnepeket

 és Boldog Új Évet!

 

Szigetszentmiklós, 2016. December 23

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1612069497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása