Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kíván a Buckai Szövetség Egyesület

2016. december 23. - Buckai Szövetség Egyesület

 

Minden Kedves Barátjának, Ismerősének, Partnerének:

 

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket

és

Boldog Új Évet

kíván a

Buckai Szövetség Egyesület

 

Az idei évben rengeteg közösséget, embert és értéket ismerhettünk meg, akik támogatták harcainkat vagy akik kiálltak valami jó érdekében. Kiemelnénk ezek közül a Gyártelepi zebráért küzdő Szigethalmi közösséget, a Csepeli HÉV-ért küzdő csepeli és egyéb közösséget, a Százhalombattai gumiégető ellen sikeresen küzdőket, és közlekedési harcainkban együttműködő közlekedési szakembereket! De kiemelnénk azt a rengeteg Buckai és nem Buckai, de jó szándékú embert, akik segítő szándékkal voltak bármely kérdésben! Sokan adtak, kiálltak és küzdöttek úgy, hogy nekik is segítségre van szükségük! Ez hatalmas dolog higgyék el!

 

Mi csak annyit tudunk mondani, hogy KÖSZÖNJÜK!

 

Talán azzal tudjuk meghálálni, ha tovább harcolunk és küzdünk, hogy értékre leljünk és értéket mutassunk! Mi ezt fogjuk tenni!

 

Ezzel kívánunk KELLEMES ÜNNEPEKET!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7712069893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása