Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Bulik ételmaradékait viszik az ARIES Kft, mint önkormányzati cég pet palackozóinak?

2016. december 20. - Buckai Szövetség Egyesület

Megdöbbenve hívtak fel az ARIES Kft berkeiből származó személyek bennünket, hogy tudjuk-e mi történt a PET palackozóban? Ugyanis valamilyen nagy parti megmaradt hidegtálait és ételmaradékait vitték el nekik és adták oda!

 

A megdöbbenésre az ad okot a jelentős bérkülönbözetekkel terhelt Szigertszentmiklósi Önkormányzati cégben, hogy nem igazán megbecsült embereknek szoktak adni ételmaradékokat. A hideg tálak persze finomak, de akkor is!

 

A vállalatnál egyébként miközben a vezetőnek milliót meghaladó fizetése van, addig sokan dolgoznak nettó havi 80 – 100 – 110 ezer forintért. Gyakran panaszkodnak az eszközök és a megbecsültség teljes hiányára az ott dolgozó emberek!

 

A nekünk nyilatkozók folyamatos munkahely keresgélésről beszélnek, s csak azért vannak még ott, mert a közelben nem találtak olyat, amely nemcsak jobban fizet, de hosszú távon biztosított a hely! Jobban fizető munkahelyek ugyanis még Szigetszentmiklóson is zsákszámra vannak!

 

Megkérdeztük az Önkormányzati berkeket is, hogy hol volt az újabb nagy parti? Már úgy a november végi nagy zabálás, a december 8-ai milliós évzáró buli után, hogy volt egy harmadik az több, mint érdekes kezd lenni! Az érintett Önkormányzati vezetők, alkalmazottak ez irányban nem kívántak nyilatkozni!

Ugyanakkor a január úgy fog indulni, hogy nincs pénz!

 

Fejlesztésre nincs! Csak közpénzből tartott nagy kaja partikra…

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4812063355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása