Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Karácsonyra készülődve - Figyeljenek a Postára a karácsonyi üdvözletekkel

2016. december 11. - Buckai Szövetség Egyesület

Az év végéhez közeledve rengetegen küldenek egymásnak karácsonyi üdvözleteket a nagyvilágban, országszerte és hát Szigetszentmiklóson is. A különböző küldemények és üdvözletek sajnos azonban nem mindig jutnak el a címzettekhez vagy a kézbesítés és jelentősen késik!

Abban az évben, amikor kiderült, hogy a Postások cselekményének, nem kézbesítésének nincsen rájuk nézve következménye, de nem kézbesítési szándékukkal cégeket, vállalkozókat és magán embereket tesznek tönkre országszerte, okiratot hamísítva és bevállalva a hamis tanúzást is, s csak alig-alig bukna le. Nos abban az évben e téren még nagyobb a veszély! Egyes postásaink ugyanis legyenek azok a Szigetszentmiklóson, Martonvásáron vagy Zuglóban ma már megtehetik és megengedhetik maguknak, hogy kézbesítéseket tagadjanak meg! S annak ellenére, hogy van kamera felvétel képesek leírni olyat, amely teljes mértékben és igazolhatóan valótlan!

Sőt, ha már a valótlanságot és egymás meg nem tett tevékenységei kivédésében a profizmusra jutottak, akkor egyesek attól sem riadnak vissza, hogy személyesen és nagy nyilvánosság előtt mást mondjanak, értéket romboljanak és hazudjanak!

Éppen ezért, ha üzenetet, csomagot vagy bármi mást akarnak küldeni annak, hogy milyen a kézbesítő tessenek kifejezetten utána járni! Ha már volt rossz élmény, nem kézbesítés vagy mellébeszélés, akkor mi más módót ajánlunk! Olyat, amelyben a küldemény konfliktus nélkül a címzetthez ér! Így biztosan el tudják jutatni jókívánságaikat!

Természetesen fejet hajtunk és tiszteletünket fejezzük ki mindazon Postai dolgozók előtt, akik kivételek! Azok előtt, akik munkájukat becsülettel látják el… Sőt! Ennél gyakran még többet is tesznek! Ő tőlük elnézést kérünk, hogy szakmájuk rossz hírének vivőit meg kellett említenünk!

Hamarosan egyébként az új év reményében az egyes levélküldési rendszerek megváltoznak más formában is nyomon követhetőek lesznek és elvileg Magyarországon a levelek! Ha ez így lesz, akkor nem törölnek egy Kft-t Martonvásáron, csapnak ki a KATA-ból egy egyéni vállalkozót Zuglóban, regzállnak meg társadalmi szervezeteket és magánszemélyeket Szigetszentmiklóson és veszítenek el kedvezményeket Ferencvárosban nem kézbesítő postások miatt! Csupán azért, mert a postásnak kézbesíteni nem volt kedve!

Talán egyszer minden szép és szebb lesz! Talán már 2017-ben!

S talán akkor elkerülhető lesz, amely Viktória királynő idejében és Angliába történt meg, hogy a levél a címzetthez, illetve annak rokonához több, mint 100 év után érkezett meg!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3712040709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása