Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Közlekedési szakértők mondták: Politikai okok miatt nem jön a Közmeghallgatáson megígért ötödik Bucka busz!

2016. december 10. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület közlekedési szakértőkhöz fordult, hogy kiderítse miért nem hozza el a Szigetszentmiklósi Önkormányzat a 2016 Áprilisában Fónagy államtitkár előtt a közmeghallgatáson megígért ötödik kis Bucka buszt! Megkérdeztük tőlük azt is, hogy bár a Volán elkészítette az ehhez szükséges menetrendet 2016 December 11-el az Önkormányzat az ígérettel ellentétben miért csapta vissza!

Szakértők szerint a kérdésre válaszolni nem közlekedés szakmai, hanem politikai ügy! A közmeghallgatáson az államtitkár ellenére városi létszámhoz képest kevesen voltak, így kevesen is hallották az ígéreteket! Az ígéretek megszegése tehát kevés emberben okot csalódást, viszont betartása nem hoz politikai hasznot! Elhozatalára akkor van szükség, ha közel a választás és az emberek hálásak lesznek! Újabb bizalmat adnak! Addig a városvezetésnek az emberek szenvedése semleges!

Ha ez így van, akkor az nagyon csúnya dolog és csúnya az üzenete! Akkor egyetlen buckai, legyen az idős,  felnőtt vagy gyermek egyáltalán nincs embernek nézve!

Mi azért küzdünk, hogy ilyet soha többé ne lehessen tenni! Ne lehessen üresen ígérgetni és cserbenhagyni! Azért küzdünk, hogy a problémát annak felmerülése után leghamarabb oldják meg és végre a valódi fejlődés hazája legyen ez a hely ne pedig hamis reménykeltésnek, ígérgetésnek és kilátástalanságnak!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3412038367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása