Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklósi Önkormányzat: Tavaszig csúszhat a Gyártelepi zebra megvalósítása!

2016. december 04. - Buckai Szövetség Egyesület

Tavaszig húzódhat a Gyártelepi zebra megvalósítása tudhattuk meg a kegyetlen Szigetszentmiklósi Önkormányzat honlapjáról a szigetszentmiklos.hu-ról.

 

A polgármesteri portál beszámolója szerint, amely a nagy megbecsülésnek örvendő Szigethalmi polgármesterre hivatkozik a csúszás oka Közútkezelő hozzájárulásának hiánya, melyet be kell szerezni. Az ebből adódó plusz idő a beruházás kezdetét télvíz idejére tolná, amikor is azt nem lehet megkezdeni, így a beruházás kezdete akár tavaszig húzódhat!

 

Számunkra az esemény azért meglepő és furcsa, mert 2009-től 2012-ig tartó harcunk során a Határ úti zebráért szinten kellett a Közút engedélye! Ha két delegált szakemberrel állítólag segített a Szigetszentmiklósi Önkormányzat, akkor annyira nem figyeltek oda hivatkozással a korábbi tapasztalatokra, hogy Szigethalmot az erre történő oda figyelés tanácsával segítsék? Ennyire elfelejtették a Határ úti zebra miben létét? Vagy bár ott voltak állítólag segíteni, de csak fizikailag, s szellemileg önmagukat valahova máshova képzelték?

 

Nagy furcsa érzés, hogy egy zebra, amely bár két település határán terülne el, de mégis jobban Szigetszentmiklós iparűzési adóbevételét, a területén elhelyezkedő üzletek elérhetőségét szolgálja többek között annyira ne érdekelje a kiemelten kedvezményezetett, hogy a másik felet minden tekintetben magára hagyja!

 

Ne felejtsük el, hogy korábban a Szigetszentmiklósi Önkormányzatot külön noszogatni kellett, hogy álljon bele a kérdésbe miközben Szigethalom rögtön ott volt, együttműködött és átérezte, úgy kezelte a kérdést ahogy kell! Tudva, hogy ez fontos!

 

Itt jegyeznénk meg, hogy szomorú, hogy a megvalósítás akár tavaszig is húzódhat, hiszen minden egyes nappal amikor nincs meg ez a zebra ezreknek kell átkelniük teljes baleset és életveszélybe!

 

Reméljük nem lesz újabb baj! Mindenki figyeljen oda addig az itt történő átkelésre!

 

 

 

 Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9512022515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása