Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklósi képviselők: Nem értjük, hogy a Bucka-tó miért nincs kitakarítva vagy hogy a Buckai Vízkárosultak hogyan lettek megkárosítva! - BIZONYÍTÉKOT KÉRÜNK

2016. december 04. - Buckai Szövetség Egyesület

Az elmúlt napokban, így az elmúlt héten a Buckai Szövetség Egyesület különböző Önkormányzati képviselőket keresett fel! A megkeresésnek a lényege a 2015 November 25-ei Buckai Víz újra napirendre vétele, hiszen mint ahogy azóta már igazoltan kiderült annak az ülésnek nem volt egyetlen igaz perce vagy másodperce sem.

Egyetlen egy képviselő kivételével azonnal nemet mondtak a megkeresettek! Többen arra hivatkoztak, hogy sem az anno testületi ülés hazugságát, sem a Bucka-tó ki nem takarítását, sem a Buckai Vízkárosultak megkárosítását nem látják igazolva és bizonyítékot kérnek!

Csak az elmúlt évben több képet, leírást, adatot, videót tettünk közzé csak ezekben a kérdésekben. Olyan dolgokat, amelyek bármely kommentár nélkül önmagukért beszélnek! De ennek ellenére, mert nyilván a kérés konfliktust jelentene még több adatot, még több információt kérnek! Csak ne kelljen foglalkozni vele! Ne kelljen veszekedni érte! Pláne az utolsó testületi ülésen, amely után terülj-terülj asztalkám, méltatlan ünneplés és mértéktelen tékozlás jön el! Ha mégtöbb adatot kiadnánk, akkor lassan ki kellene adnunk a számtalan adat mindmegannyi forrását, amelyet értelemszerűen még nem teszünk meg! S ha meg is tesszük annak nem most van itt az ideje és minden bizonnyal bíróság előtt és nem az Önkormányzatban lesz a helye!

Úgy látjuk, hogy egyes embereknek a pozíció a méltatlanoknak való megfelelési kényszer a fontosabb a lakosság, az itt élők és a város fejlődésének szolgálata helyett!

Szigetszentmiklós valaha történő újra élesztése meglátásunk szerint csak akkor lehetséges, ha a jelenlegi önkormányzatból, s annak vezetéséből, képviselőtestületéből 3 ma ellenzékinek mondható képviselő kivételével mindenki megy! S ha közülük csak egy is marad vége a fejlődésnek!

Ez már régen nem pártpolitikai kérdés! Ez a város fejlődésének és fennmaradásának a kérdése! Szigetszentmiklóson az Önkormányzatban nagyon kevés kivétellel sajnos azt kell mondani, hogy bármely párt és bármely politikai ideológia legnagyobb szégyene ül! Olyan, aki nem az adott politikai elit jó hírnevét, hanem rossz hírnevét, megutálását és a tőle történő elfordulást szolgálja no meg persze önmagát!

Itt tartunk most! Soha nem látott mélységben a város!

 Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8612020901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása