Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Istmét olyan pályázaton indult a Szigetszentmiklósi Önkormányzat, melyből pénz lesz, de lakosság szolgálat NEM!

2016. december 04. - Buckai Szövetség Egyesület

A Szigetszentmiklósi Önkormányzat ismét pályázaton indult el bevétel szerzés reményében. A KÖFOP-1.2.1 – VEKOP – 16 kódjelű pályázat létrehozandó ügyfélbarát rendszerekre és ügyfélkiszolgáló központok technikai frissítésére van kiírva. Olyan Önkormányzatoknak írják elő, ahol segíteni akarnak a lakókon és problémáik megoldásán. Mint tudjuk Szigetszentmiklós nem ilyen!

 

A beruházás révén meglátásunk szerint így lehet beszerezni eszközöket saját barátoktól megint és persze túlárazva. Ami jó valakinek, s lesznek új eszközök  is, melyből majd egy átlagos Szigetszentmiklósi semmit sem vesz észre!

 

Számunkra hihetetlen, hogy míg a környező települések összes Önkormányzata képes fejlesztési pályázatokat találni, azon elindulni és elnyerni, hogy szépüljön a környezet és szépüljön a település, addig Szigetszentmiklósnak egy ilyet sem sikerül találni és csak látszat pályázatokon tud elindulni, ami nem segít senkin! Utoljára hasonló egyébként a Tivornya szobornál volt, amikor az a csúfság azért került a körforgalomba, mert olyan pályázat és abból pénzszerzési lehetőség volt!

 

 

 Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr312022731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása