Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklósi lakosok mondják: Ez a város egyre élhetetlenebb! Pár év és megyünk innen!

2016. december 03. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület egyre több Szigetszentmiklósi emberrel találkozik, akik egyszerűen kijelentették: Egy-két éven belül elmenekülnek innen, mert ez a város élhetetlen!

Ők, mármint a lakók nem értik miért küzdünk ily hevesen ennyi éven át egy meglátásuk szerint veszet fejsze ellen! Úgy érzik nincs értelme! Ez a város és ez a vezetés elkorcsosult, nem normális és élhetetlen!

Az utcáknak a kialakítása, összközművezése terén semmilyen koncepció nincs! A Bucka busz már annyira túltelített, hogy inkább nem lehet, mint lehet vele közlekedni! Emberek tömegei nem is értik, hogy ha gyalogolniuk kell, mert nem férnek fel, akkor mire is veszik a bérleteket és mire mondja azt az Önkormányzat, valamint a Volánbusz, hogy van Bucka busz, miközben azok, akik igénybe vennék nem tudják igénybe venni, tehát a vannal szemben inkább nincsen!

Elmondták, hogy olyan településen nem szeretnének élni, ahol a közmeghallgatáson elhangzottaknak semmilyen hatása, következménye és kötelező érvénye nincsen! Ahol divat nem válaszolni, üresen ígérgetni, a lakókkal flegmán beszélni és őket teljes mértékben hülyének nézni!

Nincs mit beszélgetni olyan örült vezetéssel, aki nem épít járdát, aki a Bucka csatornát úgy hozta el, ahogy az sikerült és, aki sokak által látottan a Bucka-tó területét sem volt képes kitakarítani! Ellenben a pénzt felvették! Úgy, mintha minden rendben lenne, pedig semmi sincs rendben!

Meglátásuk szerint a totális cserben hagyásra vall, hogy a közkutakat leszerelnék nehogy tudjanak inni az emberek, köztük a szegények, elesettek vagy azok akik valamilyen fura akta tologatás és nevetséges kimagyarázás hegyek miatt a vezetékes vizet nem érik el! Ahol ilyen brutális kegyetlenség jellemző onnan szerintük menni kell! Menjen tönkre ez a vezetés és drága holdudvara az általuk keletkeztetett brutális borzalomba!

Zsák utcák? Keskeny ösvénynek tekinthető nyúlfarkak! Folyamatos Önkormányzati kötözködés segítőkészség helyett! És minden bokorban sorház van? Ez nem így nem egy város, nem egy település! Ez egy káosz! S ezt nem lehet széppé tenni még egy egy virágokkal tele csilivilizett körforgalommal sem!

Nekünk azt mondták, hogy Szigetszentmiklóson nem FIDESZ, nem kék kötényes banda, hanem anarchia van! Uralkodik a totális örület, amelybe nem kívánnak partnerek lenni!

Ünnepeljék csak az idióták, hogy hogy tettek tönkre egy várost! Arra sem méltóak, hogy elmondjuk: Nem így kellene! – mondták és hozzátették: Ti is éljetek! Nem érdemes hülyékkel küzdeni, mert a végén még azt hiszik ti sem vagytok különbek! Pedig akkor rosszul hinnék!...

 Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7012019275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása