Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Adventi gyertyagyújtással egybe kötött ünnepség és vásár zajlott Szigetszentmiklóson

2016. november 27. - Buckai Szövetség Egyesület

Adventi gyertyagyújtás és vásár zajlik ezekben a pillanatokban is Szigetszentmiklóson az Önkormányzat utcájában számoltak be tudósítóink!

A hagyományosan szép rendezvény azon kevés Szigetszentmiklósi rendezvények egyike, amelynek meglátogatását mi is szívesen ajánljuk minden évben támogatóinknak, látogatóinknak és olvasóinknak is!

Adventi vasárnap egyben annak a jele, hogy lassan és biztosan közeleg az adott év legmeghittebb ünnepe, ahol a család összeül, jól érzi magát és talán egy napra vagy pár napra a gond a szomorúság is szerte repül!

Addig azonban számtalan esemény van! Számtalan esemény, amellyel a karácsonyt meghittebbé, az évet pedig értékesebbé tudjuk tenni! Kívánjuk mindenkinek, hogy ezen legyünk!

 Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7912004126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása