Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós Mire költötték el a Bucka csatorna első fordulójának a pénzét és hogyan számoltak el - BETEKINTÉST KÉRÜNK -

2016. november 19. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Nemzeti Fejlesztési Minisztérium!

Tisztelt Miniszter Úr!

és

Kedves Barátaink!

 

Mint talán Önök is tudják a Szigetszentmiklós Bucka csatorna beruházás kivitelezésében már nem fog tovább folytatódni, hiszen bár rengeteg a hiba, de elkészültnek minősítették! S talán Önök nem tudják, hogy a beruházás másik része a pénzügyi elszámolás a lakók felé még nem történt meg, de  az Uniós támogatás növekedésével többen visszatérítésben reménykednek, amelynek számításaink szerint 25 ezer forintnak kellene minimum érdekeltségi egységenként lenni.

 

Már előzetes jelzések alapján meg nem erősített forrásokból megkaptuk, hogy a lakók ne is reménykedjenek ennyiben! Vajon miért is ne reménykedjenek?

 

De van további kérdés is! A Bucka csatorna beruházás, ahogy Önök is tudják két fordulós pályázat! Az első forduló arra volt hivatott, hogy előkészítse a kivitelezési szakaszt! Ekkor kellett volna elvégezni a kisajátításokat, az utcák bevizezését és azokat a problémákat is, ha vannak olyan lakók, akik a vezetékes vizet így vagy úgy nem érik el!

 

Most a második forduló fizikai lezárulta után, a pénzügyi elszámolás előtt már látható mit hozott ez a beruházás el! Látható, hogy számtalan első fordulós feladatot a második forduló vagy a második forduló sem hozott el! A Holló utcai kisajátítás ugyanis a második fordulóban történt az első helyett, míg vannak olyan utcák, ahol még mindig nincs vezetékes víz, ahogy vannak olyan ingatlanok is, ahol és önhibályukon kívül ugyanez a helyzet! Most méginkább kérdés vajon mit csináltak ténylegesen az első fordulóban? Vajon mit és hogyan számoltak el? Vajon elszámolható volt-e? Vajon megvalósult-e?

 

Éppen ezért közérdekű adatbetekintést kérünk a Minisztérium berkeiben, ahol az első forduló tételes elszámolásába betekinthetünk!

 

KÖSZÖNJÜK!

 

Szigetszentmiklós, 2016. November 19

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8111975530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása