Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Kiderült: A 25 ezer forint támogatás szociális alapon jár és nem a vízért, csatornáért!

2016. november 17. - Buckai Szövetség Egyesület

A mai nap során a Buckai Szövetség Egyesület kellemetlen kérdéseket tett fel Önkormányzat közeli személyeknek! Azt szerette volna kideríteni, hogy a kapott 25.000 Ft támogatások, amelyek maximum 3-szor adhatók pontosan milyen alapon járnak! A rengeteg visszakérdezés hatására végülis beismerésre került, hogy szociális alapon és nem a Buckai Vízre és a Bucka csatornára.

 

Eszerint kiderült, hogy nem kaphatja bárki és az is, hogy megdőlt 2016 Április 30-ának egyik legvisszataszítóbb Önkormányzati gyalázata! A módszer a következő volt:

 

Ad1:

Lakó elment a Szigetszentmiklósi Önkormányzathoz és kérte a kertjébe a vezetékes vizet, amelyet ő már korábban kifizetett! Azt mondták nem lehet, de adnak támogatást 25.000 – 25.000 – 25.000 Ft értékben. Igaz, hogy ehhez is hozzá kellett volna tenni még, hogy a víz bent legyen, melyet mint írtuk már korábban teljes összegben kifizetett, de az Önkormányzat úgy érezte részéről mindent megtett! Amikor az illető tovább küzdött a közmeghallgatáson előhúzta a kaptál pénzt kártyát, miközben a többi körülményt elfelejtette elmesélni, de a célja, amely visszataszító a lakó megalázása teljesült! Amikor a lakó mondta, hogy visszaadja az általa sosem kért támogatást csak legyen meg az, amit mindig is kért vezetékes víz a kertbe, akkor már érdemi válaszra se lelt! Megromlott közte és az Önkormányzat közötti viszony? Minden bizonnyal így történt! Az esetet a lakó érthető módon nem igazán tudta jó néven venni!

 

Ad2:

Lakó elment az Önkormányzathoz. Kért vezetékes vizet, kért csatornát és mivel lehetetlen helyre kellett volna csatlakozni kért másodlagos leállást is. Nos ez mind együtt közel 800 ezer. Kapott 60 ezer forint támogatást részletekben! 26 ezer forint havonta a keletkező jövedelme a maradék 740 ezer forintot ki és hogyan fogja kifizetni azt csak a jó Isten tudja! Illetve családi segítséggel a csatorna törlesztője így-úgy sikerült! Elmondta, hogy ő kéri az elsődleges csatorna eddigi pénzét és visszaadja a támogatást is! Csakhogy mint informátorunk elárulta a 60 ezer forint, ha ennyi volt az összeg szociális alapon és rászorulóként kapta, melyet e tekintetben az Önkormányzat nem fogadhat vissza!

 

Szigetszentmiklóson így hitetlen, hogy még támogatásokat is azért ad az Önkormányzat, hogy utána a lakókat azzal gyalázhassa meg, alázhassa és lejárassa. Hihetetlen, hogy szánt szándékokkal horribilis árak mellett olyan körülményt teremt, melynek a lakók egy része, ha feje tetejére állna megfelelni akkor sem tudna! De az Önkormányzat azt mondja: Ennyit tudtunk segíteni! Hát!... Köszönjük?...

 

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9711968111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása