Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Lakihegyi óvoda átadását ünnepelték tegnap - egybe mosdó és egybe wc-vel!

2016. november 09. - Buckai Szövetség Egyesület

A tegnapi nap során átadták a Lakihegyi óvoda kibővített verzióját tudhattuk meg több Önkormányzati képviselőtől és a Szigetszentmiklósi vagyok facebook portáltól. A tőlünk független, de szintén szántalan Szigetszentmiklósi ügyre és értékre rámutató oldalon már több szülő szeme megakadt az egybe mosdó és egybe wc-ken, melyek között sem elválasztó, sem semmi nincsen! Éppen ezért többen mély döbbenetüknek adtak hangot!

Az üggyel kapcsolatban több Buckai szülő a Buckai Szövetség Egyesületet is felkereste megkérdezve, hogy a Buckai óvoda is ilyen lesz! Mi azt tudjuk mondani, hogy ha ez a buckai óvoda valaha elkészül sajnos akkor egyáltalán nem lehet ennek előfordulását, vagy más súlyos hiba, probléma előkerülését kizárni, hiszen a Szigetszentmiklósi Önkormányzat által szervezet beruházások közül egy olyan se volt, amelybe ne lehetett volna súlyos és azonnal szembe ötlő hibára bukkani! Pedig higgyék el nem ez a cél! Olyan jó lenne végre már valamit és jól megtalálni!

A Lakihegyi óvoda bővülését egyébként a Szövetség üdvözli és kár volt már megint egy sikernek induló eseményt ilyen bakival tönkre tenni!  

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7011946105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása