Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Senki sem érti amit mi sem! - Ha Szigetszentmiklóson egyes lakók számára elérhetetlenné teszik a vezetékes vizet, akkor közkutakat miért szerelik le egy szennyezett területen

2016. november 05. - Buckai Szövetség Egyesület

A csütörtöki M1 Kosár című műsor után rengetegen keresték meg a Buckai Szövetség Egyesületet, hogy hogy lehetséges az, hogy a Szigetszentmiklósi Önkormányzat a műsorban bemutatott személyeknek ellehetetlenítette a vezetékes víz elérését és a közkutakat is leszereltetné emellett!

Igazán nem tudjuk! Mi sem értjük azt a hozzáállást, amit nap, mint nap a Szigetszentmiklósi Önkormányzat részéről civilként, lakóként és emberként élünk meg. Nem találunk benne semmi emberi humánumot és semmi együtt érzést! Úgy látjuk mintha ezen az agyonszennyezett területen a szegényeket, betegeket, időseket és elesetteket szó szerint pusztulásra ítélnék! Mi ugyanis cselekedeteiket nem tudjuk másként értelmezni! De nem fogjuk hagyni hogy ezt tegyék! Ha kell a közkutakhoz fogjuk magunkat egy riadó lánc keretében láncoltatni!

Sőt! A vezetékes vizet csak azért is kifogjuk harcolni!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5011932959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása