Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Egy fejlesztés, amit csak akkor hoztak helyre, amikor érezték a helyzet vér ciki - Bemutatjuk az Évszázadok Hídját!

2016. november 05. - Buckai Szövetség Egyesület

Sokan tették fel korábban a kérdést nekünk, hogy: Mi az az Évszázadok hídja és vajon hol is található? Úgy döntöttünk mivel egyik fontos harcunk volt és rendezése fontos érdemünk, hogy bemutatjuk Önöknek!

Az Évszázadok Hídja, ha fizikailag keresik, akkor a Dunaharasztit Szigetszentmiklóssal összekötő HÉV híd! A hídon azonban nem csak a HÉV járt át a két település között, hanem gyalogosok és biciklisek is. Dunaharaszti már szinte a kezdetektől megbecsülte az erre tévedőket és szépen kikövezett járdát épített a hídig a saját oldalára! Ha sétáltunk élmény volt rajta menni és élmény volt a Kisduna nyújtotta látvány is! Amikor azonban átértünk a másik oldalra, mintha valamely más dimenzióba és más évszázadba csöppentünk volna! Kikövezett járdának nyoma sincs! Csak egy dzsindzsás és egy XVIII. századi indián ösvény! Nos igen! Szigetszentmiklósra tévedtünk!

A híd így összekötött két várost! A folyamatosan fejlődő és mindenre odafigyelő XXI. századi Dunaharasztit, a hanyatló és értékeit vesztő XVIII. századi Szigetszentmiklóssal! Így hát neki évszázadokat sikerült összekötnie és dimenziókat!

(Az Évszázadok hídja elnevezés mikor elkezdett város szerte terjedni vér ciki lett a Szigetszentmiklósi Önkormányzatnak így azt nem sokkal azután, részben a mi hangoztatásunk hatására is sikerült a mi oldalunkon is kiköveztetnie és az indián ösvényt eltakarítania!)

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7211932857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása