Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Kiemelt állami beruházás TAO pénzből: Új alvállalkozó a Furcsa Földön? Vajon ő ki lesz fizetve?

2016. november 04. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület meg nem erősített forrásai szerint új alvállalkozót kapott a Regionális Utánpótlás Centrum névre hallgató beruházás, amely az Állami TAO pénzekből valósul meg a Furcsa Földön.

Az előző alvállalkozótól hiába is érdeklődtünk nem szerette volna megerősíteni, hogy nem fizetés miatt vonult le a beruházásról, ellenben az új alvállalkozó, aki egyes hírek szerint Miskolcról jött a munkálatoknak nagy elánnal állt neki egyes utcai hírek szerint.

A Furcsa Föld nemcsak arról híres, hogy a TAO pénzekből megépülő leendő nagy Stadionok egyike, de arról is, hogy megszerzésére 100 millió forintot költöttek, majd 40 millió forintot annak a Sportcsarnoknak a tervezésére, amelyet nem is ide és nem is úgy építettek meg, így a terv hasztalan lett és elévült. Később a Furcsa Föld a helyi vadásztársaság gyakorló területe volt évtizedeken keresztül! Igaz vadat aligha lehetett felfedezni! Egyes források szerint a Bucka-tó el nem végzett rekultivációját elfedő termőföld innen származik és a városi legendák arról is szólnak, hogy azt a földet mind a Bucka-tó beruházásban, mind a Furcsa Föld beruházásban költségként sikerült elszámolni! Azaz egyugyanazon földet két beruházásba is költségként! Az Önkormányzat amikor kértük az erre vonatkozó dokumentációkat nem szándékozott kiadni, merthogy állítólag nem rendelkezett vele és nem is látta! Ami persze furcsa, hiszen ő volt a beruházás kedvezményezettje és koordinátora. Így talán soha nem tudható meg a földre vonatkozó legenda valódisága! Az azonban biztos, hogy innen eltűnt a föld és a Bucka-tóra pedig valahonnan került. Az is biztos, hogy aztán mivel innen eltűnt itt föld hiány lett, amelyet elvileg a Sportcsarnok mellől sikerült pótolni. A Sportcsarnok mellől eltűnt földet, pedig a Buckából… Ha valaki ezek után a föld vándorlásokat tudja a városon belül követni az nyugodtan pályázhat a Nobel díjra!

Ezek után persze kíváncsian várjuk a fejleményeket, hogy vajon a Furcsa Földön mi fog még történi és hány érdekes esett! Kíváncsiak vagyunk arra is, hogy vajon az új kivitelező, ha a hír igaz, akkor ki lesz-e fizetve!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6611931407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása