Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Bucka busz sőföröket kérdeztünk! Ők sem tudnak semmit sem az ötödik kisbuszról

2016. október 28. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület miután beszélt a Volánbusz Zrt Szigethalmi Igazgatóságával és Népligeti Vezérigazgatóságával Bucka busz sofőröket kérdezett meg, hogy mit tudnak a 2016 Áprilisi Közmeghallgatáson elhangzott 5. kis Bucka buszról.

A válasz tőlük is az volt, amire sajnos számítottunk: Semmit sem!  

Ez azért igen szomorú, mert ez pontosan azt jelenti, hogy a Közmeghallgatáson Szigetszentmiklóson elhangzott ígéretekre semmit sem lehet adni! Nem érzik a képviselők ígéreteiket betartandónak vagy teljesítendőnek! Azt jelenti, hogy azt mondják, amit az emberek hallani akarnak, de aztán teljesítés „véletlenül” elmarad.

A buszsofőrök egyébként arról is meséltek, hogy az egyik busz a  napokban lerobbant! A pótlása és közlekedés megoldása finoman sem volt egyszerű! Pedig jönnek a hidegek! Egyre többen közlekednének a kisbuszokkal! Persze, ha felférnének…

Úgy érezzük az e témakörben kialakult problémákat a Hivatalnak nem sikerült komolyan venni és kezelni!

Egyben ez üzenet is nekünk:

Még erélyesebben kell harcolnunk!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3411912449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása