Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Megtagadta a Szigetszentmiklósi Posta a bírósági levél kiadását

2016. október 22. - Buckai Szövetség Egyesület

2016 Október 19-én értesítőt kaptunk arról, hogy a Ráckevei Bíróság levelet küldött nekünk, amelyben alaptalan koholmány alapján keletkezett és ellenünk irányuló perről szeretett volna értesíteni bennünket. Miközben természetesen az alaptalan koholmányt kezdeményezővel szemben megtesszük a szükséges intézkedéseket és a levélről az értesítőt mi csak képen kaptuk meg, aközben bár a kép éppen nem volt nálunk, de minden személyes okmány alapján beazonosíthatóak voltunk a Szigetszentmiklósi Posta mégis megtagadta a levél kiadását és nekünk!

 

Az okmányok átvizsgálása után bár az utcanév szerint ABC rendes körforgóba még megpróbálták megnézni a levelet, de mivel ott nem találták és fennakadtak azon, hogy miért is nem Csepeli iroda címünkre lett ez továbbitva, s mit keres egyáltalán Szigetszentmiklóson a megkötött megállapodások ellenére, aközben azt láttuk a levél megkeresésére semmilyen szándék nem mutatkozott! A vezető megtagadta annak a nyilatkozatnak az aláírását, amely ennek a ténynek a megállapítására vonatkozott! Sőt! Mindezt munkatársainak is megtiltotta. A levél egyébként 10.19-én első kézbesítéses, amely így biztosan a postán kellett, hogy legyen mivel 10 napig ott kell, hogy maradjon.

 

Ennek tudatában egyenlőre értesítjük a bíróságot levelezési címünkről, ahol elérhetőek is vagyunk, valamint a Magyar Posta vezérigazgatójától várunk a tapasztalt jelenségre magyarázatot!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2511830079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása