Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Az 1956-os hősökre emlékeztünk!

2016. október 22. - Buckai Szövetség Egyesület

1956 hősei egy szabad, független és sikeres Magyarországról álmodtak, ahol élni jó, ahol tenni jó, ahol gyarapítani akarnak az emberek és jövőt építeni a gyermekeiknek! Egy elnyomó hatalom ellen vért áldozva is tenni akartak, hiszen hittek, hiszen reméltek! Ma Szigetszentmiklóson a Buckai Szövetség Egyesület egy gyertyával róluk emlékezett meg!

 

Azért nem a városi ünnepségen és az Önkormányzattal együtt tettük ezt, mert meggyőződésünk, hogy Szigetszentmiklós város Önkormányzata, többsége és kollaboráns ellenzéke nem képvisel semmit sem az 56-os hősök emlékeiből és érdemeiből! Sőt meglátásunk szerint elárulta, elárulja és ellene megy! Hisszük azt, hogy az 56-os hősök egyetlen várost sem akartak tönkre tenni! Önkormányzatunk azonban nemcsak ezt akarja, hanem ezt is teszi!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2211830319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása