Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Mi Csepel szigeten már ajánlottunk és hamarosan folytatjuk! Önök mit ajánlanának megtekintésre és kipróbálásra?

2016. október 12. - Buckai Szövetség Egyesület

Az elmúlt hetek során bemutattunk Önöknek pár olyan helyett, amelyet szívesen és tiszta szívvel ajánlottunk, mert szerintünk, akik kritikusak vagyunk… szóval szerintünk nagyon is jó hely!

 

Első körben bemutattuk a Szigethalmi Vadasparkot, amely folyamatosan bővül, szépül, épül és amely bárki számára, de főként kisgyermekes családok részére egy remek időtöltés, fantasztikus élmény és szuper jó hely! Ráadásul, aki az állatokat szereti rossz ember nem lehet!

 

Második körben bemutattuk a KARÁM vendéglőt, amely a sült hal tekintetében egy tradicionális hely, amelyben soha nem csalódtunk, ahol jó íz van és jó minőség! No és persze, amelyet mi a sült hal Mekkájának tekintünk!

 

Harmadik körben bemutattuk a Korona cukrászdát. Azt a cukrászdát, amely áraiban is igen kedvező, ahol a különböző és élményteli íz érezhető és élvezhető! Ahol nincs gej, csak igazi és hatalmas sütemény élmény!

 

És igen Önök jól látják ezen a képen négy helyszín látható! A negyedik helyszín a Szigetszentmiklósi taksonyi hídi Kisduna part a Nelli bár mellett. Önmagában véve és önálló programként nem nagyon értelmezhető, de sétálni mellette, leülni egy-egy stégre, élvezni a látványt, a környezetet higgyék el csodálatos! Ez a hely sok Buckában felnőtt gyermeknek volt az igazi megnyugvás helye!

 

Ezt a sorozatot így pedig hamarosan folytatjuk!

 

De jelen cikkünkben arra vagyunk kiváncsiak, hogy Önök, akik velünk együtt itt élnek a Csepel szigeten mit ajánlanának a felsoroltakon kívül egy ide, a szigetre tévedőnek! Hova menjen? Mit nézzen meg? Mit próbáljon ki? Kiváncsiak vagyunk, mert hátha olyanra is felhívják a figyelmünket, amelyet még mi sem próbáltunk ki vagy amelyeket mi sem láttunk!

 

Ajánljanak helyet nekünk és ajánljanak barátaiknak, ismerőseiknek és lakótársaiknak is!

 

KÖSZÖNJÜK!

 

Szigetszentmiklós, 2016. Október 11

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr10011797465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása