Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Keressük a lehetőséget a hősök megemlékezésére, külön koszorúzásra és ebben partnerekre!

2016. október 11. - Buckai Szövetség Egyesület

Az elmúlt években Önök azt tapasztalhatták, főként az elmúlt másfél évben, hogy Egyesületünk és érdekvédelmünk bojkottálta a városi szintű ünnepi megemlékezéseket!

 

Úgy gondoltuk és úgy gondoljuk, hogy az egyes nemzeti hőstettek egy ország, egy terület felemelkedéséért, fejlődéséért, szebb és élhetőbb jövőéért következtek be! Úgy gondoltuk, hogy ennek emlékeit nem szeretnénk olyan emberekkel ünnepelni, akik sem a felemelkedést, sem a fejlődést, sem a közérdeket, sem a szebb és élhetőbb jövőt nem közvetítik! Nem szeretnénk olyan emberekkel ünnepelni, akik nem restek embereket, lakókat megalázni és a közérdekek helyett az egyéni érdeket szolgálni! Ugyanis szerintünk azon hősök emlékéhez, akik miatt ünnepelünk ez méltatlan lenne!

 

Most azonban egy picit más jött el! Nincs mindig 60. évfordulója 1956-nak! Mi arra gondoltunk, hogy a városi ünnepséget a továbbiakban is bojkottáljuk, viszont a hősök megérdemlik, hogy megemlékezzünk róluk éppen ezért külön koszorúzunk! Várjuk ehhez a partnereket! Azokat, akiknek a megemlékezés a fontos, s nem a városvezetés nagy mívű, de mégis méltatlan ünnepsége és beszéde! Méltatlan, mert a hősök céljaiból és munkájából, valamint áldozatából semmit sem közvetítenek!

 

Szigetszentmiklós, 2016. Október 11

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3311797255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása