Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós Bucka csatorna Ki adott felhatalmazást emberek megalázására?

2016. szeptember 30. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Nemzeti Fejlesztési Minisztérium!

Tisztelt Miniszter Úr!

„Tisztelt” Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

Megvetendő Polgármester Úr!

Tisztelt Magyar Rendőrség!

és

Kedves Barátaink!

 

Szigetszentmiklóson az Alsóbuckában a 2010-es évben csatorna közmű társulat alapult a Bucka csatorna elkészítése, így a városrész becsatornázása érdekében! Ez a társulat azt volt hivatott elősegíteni, hogy a beruházás lakossági érdeket szolgáljon, a legszakmaibb, a legjobb és a legemberbarátabb legyen! Természetesen ezen célokból és sajnos semmi sem teljesült! A beruházás során a kivitelezés úgy működött, mint elefánt a porcelánboltban így amerre járt rombolt és tombolt, de a tagság azaz embereket képviselő személyek sem voltak különbek, hiszen párt katonaként csak bólogatni tudtak, de fogalmuk sem volt arról, hogy áll a projekt vagy hogyan is kellene ennek működnie.

 

A csatorna közmű társulat elnöke, Dr. Vántsa Botond is csak fenyegetőzni tudott és nem volt a beruházás során egy fikarcnyi segítő szándék se benne, de amit az alkalmazott művelt az maga a gyalázat!

 

Megalázott, megtiport, emberi méltoságukban megtaposott emberek, síró idősek és tomboló egyének tömkelege volt jellemző eme meglátásunk szerint slendrián, pökhendi és alilképzett személy, Gabika tettére!

 

Éppen ezért részletes tájékoztatást szeretnénk kérni, hogy ki hatalmazta fel emberek megalázására, a semmit tevésre, a buta viselkedésre és pökhendiségre! Szeretnénk megtudni minek a hatására követte és tömegesen el ezeket a tetteket! Miért kell nekünk mindenhonnan a gyalázatos tettéről hallanunk? Miért zeng ettől a Bucka és miért kell rá rendőrt hívnunk?

 

Részletes és kimerítő válaszukat mihamarabb várjuk, miközben a Magyar Rendőrség tájékoztatását kérjük, hogy meglátásuk szerint az ilyen magatartás törvényes-e.

 

KÖSZÖNJÜK!

Szigetszentmiklós, 2016. Szeptember 30

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5411753533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása