Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

BOTRÁNY!: Számon kértük a Bucka csatorna közműtársulatot az emberek megalázásáért és az embertelen bánásmódért!

2016. szeptember 29. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület tegnap a Bucka csatorna közmű társulat ügyfélszolgálati irodájában járt, hogy meglátogassa a meglátásunk szerint mérhetetlenül uninteligens, arrogáns, flegma, civilizálatlan, gondatlan, a lakosságot semmibe vevő, azokat megalázó, véleményünk szerint nyolc általánost el nem végző Pálcika díjas Gabikát!

Célunk az volt, hogy megtekinthessük az alapszabályban, hogy mely passzus írja elő, hogy az alkalmazottnak az elmondások és saját tapasztalatunk alapján is mérhetetlen primítivitását, kultúrálatlan viselkedését szegény lakókra rá kell vetítenie, s addig kell feszítenie, amíg azok a mérhetetlen megalázottság érzete mellett sírva ki nem menekülnek, vagy borítanak asztalt!

Csak eddig a megalázottak közül ismerünk 55 év körüli úriembert, 80 éves papát, több 84 éves mamát, 64 év körüli hölgyet és 60 év körüli hölgyet is. Mindannyian és egységesen tudják elmesélni, hogy ez az ügyfélszolgálatos mérhetetlen bunkó, alpári  és primitív.

Megjelenésünkkor természetesen a meglátásunk szerint alulképzett elkövető mindent tagadott és a betekintést is megtagadta! Ennek hatására mi rendőrt hívtunk, hogy hivatalos szervek előtt mutassa meg, miközben folyamatosan érdeklődtünk, hogy miért nem csinál semmit és kultúrálatlan, aljas és slendrián hozzáállását minek köszönhetjük! Szerettük volna megtudni, hogy tényleg ilyen buta, vagy csak egyszerűen aljas, esetleg mindkettő. Bár szerintünk az utóbbi az igaz!

A rendőrök kiérkezésekor sem tudtunk az iratokba betekinteni, hogy megláthassuk hol lehet az emberek megalázása kötelező tartalmi elem, de panaszt kaptunk, hogy hogy merjük a lakosság agyon alázóját számonkérni és nem csak kedves szavakkal, de mindig hangsúlyozva, hogy sok emberre alapozottan ez a véleményünk hangoztatni!

Sajnos a fülünk hallatára már bűn megtörténtét is elkövette a hölgy a hatóság előtt (hatóság félre vezetése), amikor is azt mondta, hogy mi azt állítottuk ő 8 általánossal nem rendelkezik, mi azonban azt mondtuk, hogy szerintünk 8 általánossal sem rendelkezik, amely így a mi véleményünk! A kettő között az a különbség, hogy az egyik egy tényállítás, amelyet mi sosem tennénk, a másik egy vélemény, amelyhez pedig van jogunk! Egyébként most is ezt gondoljuk! Azt gondoljuk, hogy nem végezte el a nyolc általánost sem! Minden tette, a munkája és a lakosokhoz való hozzáállása, valamint ügykezelései számunkra ezt bizonyítják!

Sosem fogjuk hagyni azt, hogy valaki, bárki szemtelen módon megalázza lakótársainkat! Mindig és minden formában felemeljük ez ellen a szavunkat és kiállunk minden plénium előtt!

 

Kérjük ugyanakkor azokat, akiket ez a borzalmas élőlény szintén megalázott jelentkezzenek és tegyünk együtt bejelentést az embertelen viselkedés ellen!

 

KÖSZÖNJÜK!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr611752317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása